Eladó ház Nagyvázsony 84 nm
Eladó ház Nagyvázsony 84 nm
Eladó ház Nagyvázsony 84 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7501985
Referenciaszám: 39472
Feltöltve: 19 napja

Nagyvázsony eladó családi ház 3 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
403 571 Ft/m²
84 m²
Alapterület
1111 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonfelvidék szívében, Nagyvázsonyban ELADÓ egy 84 négyzetméteres családi ház, 1111 négyzetméteres kert résszel! "Nagyvázsony a Veszprém és Tapolca között húzódó 77-es főút mellett helyezkedik el, a róla elnevezett medence közepén. Északon a 600 méterre magasodó Kab-hegy, délen a Balaton-felvidék dombjai határolják. A Vázsonyi-medence kőzetanyaga mészkő, de a bazaltfeltörések is elég nagy területet foglalnak el, jól látható ez a Kab-hegy óriási bazalttakaróján. A mészkő alól számos forrás tör elő, a község határát erdő övezi, a Balaton 14 kilométerre van a községtől. A falut keresztül szeli a Vázsonyi-Séd, amelynek vize az Eger-vízen keresztül a Balatont táplálja." KERESED ÚJ OTTHONOD? MEGTALÁLTAD! Szeretnéd ott tölteni a mindennapjaidat, ahová mások kirándulni járnak?! KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT! A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2030 referenciaszámú, nagyvázsonyi családi házat! A ház jellemzői: - A ház 1940-as években épült, falazata kő! - Előnyös elhelyezkedése teljesen megfelelő minden korosztály számára! - Tágas, világos terek, különnyíló szobák, konyhából egy tágas kamra nyílik! - Fűtése: kályhával! - Tetőszerkezete: fafödém! - Fa tárolókkal a kertben plusz egy nyári konyhával! -  A telken megtalálható minden ami állattartáshoz illetve gazdálkodáshoz szükséges (kiépített ólak, gazdasági építmények) ! Nézzük meg még ma, ígérem hozzá segítem álmai otthonához!  Közel a Balatonhoz autóval 10 pernyire, tömegközlekedéssel 15 perc alatt elérhető!  Hívjon, még ma!  Tel.: 06 20 334 0399 Amennyiben a 2030 referencia számú családi házat, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal. Ingatlanban otthon vagyunk! Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Steierlein János CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Steierlein János CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY