Eladó ház Nagytarcsa, Arany János utca 240 nm
Eladó ház Nagytarcsa, Arany János utca 240 nm
Eladó ház Nagytarcsa, Arany János utca 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7772308
Referenciaszám: HZ051077
Frissítve: 16 napja

Nagytarcsa eladó családi ház 4 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
537 500 Ft/m²
240 m²
Alapterület
776 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 374 391 Ft
Második évtől
510 934 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ilyen lehetőség nincs még egy!Nagytarcsa központjától pár perc sétára eladásra kínálunk több üzlethelyiséget, illetve egy családi házat!A ház, illetve az üzlethelyiségek egy helyrajzi számon szerepelnek az ingatlanok.A telken két földgáz bekötés található, külön mérőkkel. Áram ellátás tekintetében szintén két mérő található, az egyik egy három fázisú, 16 amperes, a másik pedig egy fázisú 32 amperes mérő. A telek területén található egy fúrt kút is, amely 20 méter mély.Kiváló lehetőség olyan vállalkozó szelleműeknek, akik családi vállalkozás indításán gondolkoznak.Családi Ház:A két szintes családi ház 776 nm-es telken helyezkedik el, 4 szobás, duplakomfortos, fölszinten, illetve az emeleten is található fürdőszoba, egy család számára tökéletes lehetőség, kisebb felújítás, modernizálás után remek otthonná varázsolható, jelenlegi állapotában is lakható. A házhoz tartozik egy garázs is, amely akár több autó parkolására is lehetőséget ad.Az üzlethelyiségekhez tartozik több vendégparkoló, így nem jelent gondot a vásárlók parkolása sem.1. üzlethelyiség:Az egyik üzlethelyiség egy 40nm-es alapterületű dohánybolt, lottózó található, mely berendezésekkel, gépekkel eladó. Tartalmaz kamerarendszert, riasztót, a jelenlegi tulajdonos nagy figyelmet fordított a biztonságra. Az üzletben hűtő-fűtő klímával van lehetőség az optimális hőmérséklet elérésére.2. üzlethelyiség:A második, 20 nm-es üzlethelyiség jelenleg a dohánybolt raktáraként funkcionál, könnyen visszaalakítható az eredeti, kisbolttá, amely régebben is volt.3. üzlethelyiség:Az 1993-ban épült söröző, fedett kerthelyiséggel, jelenleg nem üzemel a covid járvány óta. Rendelkezik két vendégtérrel, illetve 4 db WC-vel. Amennyiben pont egy ilyen ingatlant keres, jöjjön el és nézze meg!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulás János István Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 571 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulás János István Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 571 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY