Eladó ház Nagytarcsa 145 nm
Eladó ház Nagytarcsa 145 nm
Eladó ház Nagytarcsa 145 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7568539
Feltöltve: 1 éve

Nagytarcsa eladó családi ház 4 szobás: 149,5 millió Ft

149,5 millió Ft
1 031 034 Ft/m²
145 m²
Alapterület
905 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 433 887 Ft
Második évtől
592 128 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG NAGYTARCSÁN! Eladó Nagytarcsa kedvelt részén, Jókai lakóparkban ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ 2023. II. negyedévi átadással! Kiváló elhelyezkedésű ingatlan, jó beosztással, napfényes, világos terekkel, saját 905 m2-es kerttel! Az ingatlan nettó 135 nm lakótérrel, tágas - 38 nm-es - amerikai konyhás nappalival, 3 nagy méretű szobával (12nm, 12nm, 10 nm) kerül kialakításra. A jelenleg garázsként szolgáló 20 nm-es helyiség igény szerint 4., akár gardrobos szülői hálónak is kialakítható. Kádas és zuhanyzós fürdő, háztartási helyiség vagy gardrob, valamint kamra helyiség is szolgálja az új tulajdonosok kényelmét. A hatalmas, kiváló fekvésű, 20 nm-es terasz kiváló helyszíne lehet a családi rendezvényeknek. Az ingatlan 30-as Porotherm tégla falazattal épül 15 cm homlokzati szigeteléssel, a födémben 30 cm üveggyapot szigeteléssel, 3 rétegű hőszigetelt nyílászárókkal. Az ablakok Kömmerling profillal, aranytölgy színben lesznek felszerelve. Redőnyök szintén aranytölgy színűek lesznek. Télen a benti kellemes hőmérsékletről korszerű hőszivattyús fűtési rendszer gondoskodik, így a rezsi számla garantáltan alacsony lesz. A fűtés padlófűtéssel lesz kialakítva + a fürdőben törölközőszárítós radiátor. A használati melegvíz ellátást is a hőszivattyús rendszer végzi. A burkolatok, belső ajtók a vevők igényei alapján magas minőségben választhatóak. A gépkocsi beálló és garázsajtó távirányítós kialakítással valamint a kaputelefon kialakítása az ár részét képezi. Az ingatlant referenciákkal rendelkező, megbízható kivitelező építi! A látványterven szereplő színek változhatnak. CSOK Igényelhető! Buszmegálló, élelmiszerbolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár néhány perc kényelmes sétával elérhető, Budapest belváros az M0-ás autóúton keresztül személyautóval kb. 25 perc. Várom megtisztelő hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
terasz
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Jakubecz Erika
+36 30 605 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Jakubecz Erika
+36 30 605 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY