Eladó ház Nagyrákos, Csárdaszer 74 nm
Eladó ház Nagyrákos, Csárdaszer 74 nm
Eladó ház Nagyrákos, Csárdaszer 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7713711
Referenciaszám: HZ039305
Frissítve: 16 napja

Nagyrákos eladó családi ház 2 szobás: 37 millió Ft

37 millió Ft
500 000 Ft/m²
74 m²
Alapterület
2793 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 383 Ft
Második évtől
146 547 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok az Őrségben, Nagyrákos községben egy családi házat.A téglaépítésű  ingatlanban találunk egy tágas szobát, konyhát étkezővel, egy kényelmes kandallós nappalit, fürdőszobát wc-vel, valamint egy szélfogót és egy fedett teraszt.A közelmúltban megújult a tetőcserép, a villanyvezetékeket kicserélték, valamint a külső nyílászárókat korszerűsítették műanyagra.Fűtésről egy a nappaliban elhelyezkedó kandalló és elektromos fűtőtestek, valamiint egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik.A közel 2800 m2-es telken találunk még egy garázst és melléképületeket, melyekből az egyikben egy teljes értékű kis garzon lakás lett kialakítva, a többi szerszám, illetve fa tárolására alkalmas. Az udvaron gondozott fák, díszcserjék sorakoznak, egy fúrt kutat, valamint egy betonozott kiülőt is találunk.Nagyrákos az Őrségben, az Őrségi Nemzeti Park területén elhelyezkedő egykori mezőváros Őriszentpétertől 3 km-re délkeletre, Zalalövőtől 12 km-re nyugatra fekszik a Zala-folyó mellett. Jellegzetes őrségi szeres település. Vasúton a Bajánsenye–Zalaegerszeg–Ukk–Boba-vasútvonalon közelíthető meg, helyben vasúti megállója van.Ha szeretné egy kedves kis Őrségi településen kipihenni a hétköznapok fáradalmait, vagy akár életvitelszerűen letelepedni, hívjon bizalommal.Ne feledje Vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth György Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth György Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY