Eladó ház Nagypáli 165 nm
Eladó ház Nagypáli 165 nm
Eladó ház Nagypáli 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7798157
Referenciaszám: H470325
Frissítve: 20 napja

Nagypáli eladó családi ház 6 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
544 848 Ft/m²
165 m²
Alapterület
872 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot! Ne szalassza el! Nagypáliban vált eladóvá egy jó állapotú, 6 szobás családi ház, müködő asztalos műhellyel 849 nm telken. A bruttó 185 nm tetőteres családi ház a szuterinban dupla garázzsal, 872 m2 sík telken egy nyugodt, csendes utcában került megépítésre. Az abszolút jó állapotú ingatlan 1981-ben épült, 2013 teljeskörű felújításon esett át. A ház az alsó szinten 105 m2, a tetőtérben 80 m2, 6 szoba, 2 fürdőszoba, 2 WC, kamra, nagy fedett terasz teszi élhetővé. Ipari áram , víz, gáz és közmű csatornával rendelkezik. A nyílászárók műanyagból, , illetve a tetőtérben műanyagból és fából, szintén dupla rétegű üveggel készültek. A tető mázas BRAMAC cserepezést kapott. Az udvarban, 180 m2 alapterületű asztalos műhely került kialakításra, mely jelenleg is müködő. A terület teljesen körbekerített, konyhakert kialakítására is alkalmas, illetve több termő gyümölcsfa is található a telken: alma, körte, cseresznye meggy, dió, barack és fügefa. Magyarországi települések versenyében 2013 évben az első 10 helyezett között végzett a falu, a falumegújítás egyes területén elért eredményéért kitüntették. Az ingatlan falusi CSOK és normál CSOK igénybevételével is megvásárolható! Ajánlom: -nagycsaládosoknak -több generáció összeköltözésére -vállalkozás alapítására -befektetésnek -panzió, munkásszállás kialakítására Nagypáli rendkívül népszerű a megyeszékhelyhez való közelsége miatt. Egy csendes, nyugodt település, amely az utóbbi években rendkívüli fejlődést tudhat magáénak. Nagyon népszerű a családok és a városból kitelepülők körében. Amennyiben az Ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY