Eladó ház Nagyoroszi, Szondi György út 90 nm
Eladó ház Nagyoroszi, Szondi György út 90 nm
Eladó ház Nagyoroszi, Szondi György út 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7698409
Frissítve: 23 napja

Nagyoroszi eladó családi ház 4 szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
438 889 Ft/m²
90 m²
Alapterület
981 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 639 Ft
Második évtől
156 449 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyoroszi frekventált, csendes részén eladó egy 981 négyzetméteres sík telken fekvő kényelmet és igazi otthonérzést biztosító családi ház, ahová öröm hazaérkezni. A tervezés és a kivitelezés során kiemelt figyelmet fordítottak a tágas, világos terek kialakítására, különösen a család közösségi helyiségében, ezáltal az elrendezése kiváló, különnyíló hálószobákkal és egy nagy belmagasságú, tágas amerikai konyhás nappalival. A ház nettó hasznos alapterülete 90 négyzetméter, mely igény esetén tovább bővíthető. Helyiségeit tekintve, az alsó szinten található egy előszoba, amerikai konyhás nappali kertkapcsolattal és spájzzal, két hálószoba, egy fürdőszoba és külön mellékhelyiség. Az emeleten egy tágas hálószoba galériával és padlásfeljáróval. A ház nagyméretű nyílászáróinak köszönhetően a nap minden szakában kellemesen világos. A kertkapcsolattal rendelkező nappaliból egy tágas, fedett terasz fogad minket, ahonnan kellemes hazai kilátás tárul elénk, mindezt a nappaliból is csodálhatjuk az év miden napján. Az ingatlan 2002-ben, egyedi tervezés alapján épült, rendszeresen karbantartott, műszakilag és energetikailag is megfelel az elvárásoknak. 30-as téglafalazattal épült, 3 cm-es hőszigeteléssel, a tető cserépfedésű, szintén hőszigeteléssel ellátva, mely 10 cm. A villanyhálózat három fázisú, réz kábeleken fut. Fűtéséről gázcirkó gondoskodik központfűtéssel, a hőleadók radiátorok. A ház hőszigetelt üvegezéssel ellátott fa nyílászárókkal rendelkezik. Az ápolt, tágas telken található egy garázs, egy jól kihasználható tároló, és egy kellemes sütögető hely. A kert méreténél fogva alkalmas családi összejövetelek, kerti partik rendezésére. Az ingatlan vételára: 39.500.000 Ft Nagyoroszi közkedvelt turisztikai célpont. A drégelyi hegyek tőszomszédságában, a Börzsöny-hegység északkeleti lábánál fekszik. A Börzsönynek ez a része látványos, szép természeti hátteret varázsol a község köré, amely a Duna-Ipoly Nemzeti Park területének része. A legközelebbi város, a 10 kilométerre fekvő Rétság, Vác mindössze 35 kilométerre, a főváros pedig 60 kilométerre található. A településen minden megtalálható, ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja, boltok, posta, orvosi rendelő, fogorvos, védőnői szolgálat, állatorvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
melléképület
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY