Eladó ház Nagykovácsi 100 nm
Eladó ház Nagykovácsi 100 nm
Eladó ház Nagykovácsi 100 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8041112
Referenciaszám: H482514
Frissítve: 12 napja

Nagykovácsi eladó családi ház 4 szobás: 104,9 millió Ft

104,9 millió Ft
1 049 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
565 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 447 Ft
Második évtől
415 480 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykovácsi , Zsiroshegy alja, igen kedvelt,aszfaltozott utcájában kínálunk eladásra 2005-ban épült, nagyon jó beosztású, kimondottan lakható, barátságos, mintegy 140nm-es családi házat. A karbantartott,kissé lejtős,abszolút körbenapozott 565nm-es telek felületét gyümölcsfák,bokrok és pázsit tagolja. A ház minden porcikáján érezni az átgondolt és jól megtervezett,nagyon harmonikus, bájos kialakítást és elrendezést. Rendkívül világos, fából készült nyílászárókkal minden irányból ellátott. Földszinten panorámás,kényelmes méretű,rendkívül világos nappali-étkező,ezen felül konyha,fürdőszoba és vendég wc, hálószoba és előszoba került kialakításra. Az emeleten két, kényelmes méretű szoba valamint egy fürdőszoba fogad bennünket. Az épület alatt garázs valamint tárolók és a kazánhelyiség helyezkedik el. A ház előkerti részében kapott helyet az akár több gépkocsi befogadására is alkalmas burkolt beálló. A hőszigetelt, műanyagból készült nyílászárok, burkolatok és felszerelések rendkívül harmonizálnak a ház homlokzatával és struktúrájával. Az ingatlanra az abszolút körbenapozott fekvés és a fantasztikus kilátás a környező hegyek irányába a jellemző, a nap egész nap körbe süti. Az utcában nagyon szép családi házak és növények váltják egymást. A hangulat itt alapvető tulajdonság,itt biztosan jó lehet lakni,próbálja ki Ön is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalicz Zoltán Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalicz Zoltán Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY