Eladó ház Nagykovácsi 200 nm
Eladó ház Nagykovácsi 200 nm
Eladó ház Nagykovácsi 200 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7879538
Feltöltve: 6 hónapja

Nagykovácsi eladó családi ház 5 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
625 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
767 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 782 Ft
Második évtől
495 091 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykovácsi Ófalu sik és forgalom mentes központ közeli családi háza eladó. A 200 m2 nettó alapterületü 5 szoba 2 fürdőszobás ház árának kedvezősége magáért beszél ! A telek áron kinált ház Nagykovácsi jelentősen átlag árai alatti ajánlata ! Az elhelyezkedés,helyiségek elosztása ,hangulata folytán a ház leginkább a rezidencia jelzővel jellemezhető ! A dupla összkomfort és a szobák elhelyezkedése két generáció kitünő élettere. A nagyon kedvező ajánlat miatt is a soron kivüli megtekintés biztositott a kategóriájában komoly keresők számára. Az épület kiváló lehetőség, hogy a házat a saját igényeinek megfelelő otthonává alakítsa uj tuljadonosa. Birtokba vétel nagyon rövid határidővel ! A ház lakótér alapterülete kettő szinten együttesen 160 m2. A földszinten található egy nagyméretű, dél-nyugati tájolású világos nappali, amelyhez közvetlenül a nagyméretű 30 m2-es terasz csatlakozik. A földszinten található a konyha és az étkező, valamint egy kisebb szoba, továbbá a nagyméretű zuhanyzós fürdőszoba is. Az emeleti szinten három nagyméretű világos szoba mellett egy szintén tágas fürdőszoba is található. Az alagsor 80 m2 alapterületű, magába foglalja a gépkocsi beállót, amelybe akár több autó is parkolhat, sőt ezen a szinten több helyiség, így például tárolók és kazánház is kialakításra került.. A családi ház 1994-ben épült, teljes közművel, így háromfázisú elektromos energia ellátással, telefon- internet- és kábeltelevízió elérhetőséggel is rendelkezik. Az épületet a jelenlegi tulajdonos tíz évvel ezelőtt újította fel. A családi ház hőtechnikai védelmét egyrészt az úgynevezett „szendvicsfal” (30cm Porotherm blokktégla, 9cm kőzetgyapot, 12cm tégla rétegrend) technológia, másrészt az észak-nyugati külső homlokzatra helyezett plusz 10cm-es hőszigetelés és a tetőtér hőszigetelése biztosítja. A ház központi fűtése cirkó gázkazán és a helyiségekben található önállóan szabályozható radiátorok útján történik. A használati melegvízellátásról az éjszakai árammal üzemeltetett elektromos vízmelegítő gondoskodik. Az épület emeleti szintjén inverteres split klíma biztosítja nyáron a hűtést, a fűtési szezonban alternatív megoldásként a melegítés lehetőségét. A megvételre kínált családi ház egy 732 m2-es ápolt, parkosított, fás, bokros füvesített telken fekszik. A kert használata során a harmonikus hangulathoz az épített kis kerti tó mellett a szaletli és a kerti sütögető is nagymértékben hozzájárul. A családi ház a településen jó helyen, fő közlekedési csomópontokhoz rendkívül közel, ugyanakkor csendes, családiházas környezetben található utcában van. A településen szolgáltatók, szolgáltatások az ingatlantól néhány percnyire érhetők el (óvoda, iskola, családorvos, gyógyszertár, polgármesteri hivatal, élelmiszerbolt, piac, templom, sportpálya, BKK autóbusz stb.). A település közelében, gépkocsival néhány percnyire szupermarket, bevásárlóközpont, szakorvos, kórház, középiskola, kulturális terek, sportlétesítmények, és fő közlekedési csomópontok találhatók.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Terasz:
35 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
kamra
gardrób
terasz
pince
melléképület
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
beépített szekrény
gépesített
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
parkettás
biztonsági ajtórács

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 555 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 555 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY