Eladó ház Nagykovácsi 125 nm
Eladó ház Nagykovácsi 125 nm
Eladó ház Nagykovácsi 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7230854
Referenciaszám: H443127
Feltöltve: 17 napja

Nagykovácsi eladó családi ház 6 szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
1 272 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
1040 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 461 459 Ft
Második évtől
629 755 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház Nagykovácsiban Nagykovácsi a budapesti agglomeráció legkedveltebb települése. Itt otthonra talál az, aki nyugalomra vágyik, szereti az intimitást, de közben lételeme a pezsgő kulturális és közösségi élet is. Sok művész, diplomata, értelmiségi ember él a faluban, közösségei befogadóak, és nyitottak. A település ad otthont az Amerikai Iskolának, és itt található a meseszép Tisza kastély is. Nagykovácsi biztosítja a vidéki életet, a tiszta levegőt, mindössze pár kilométerre Budapesttől. Az eladásra kínált ház önmagában hordozza a település jellegét, az ősit, a falusi romantikát valamint a modern luxust és a kreativitást egyaránt. Az ingatlan építési módjában is megnyilvánulnak a modern és a régi stílus jegyek, a tulajdonosok fenntartható környezetbarát építkezési módot választottak. Nagykovácsi csendes közkedvelt részén található a ház, igazi kuriózum. Erdőszéli régi parasztház alapra 2020-ban épült és 133 nm. Ebben található 2 nappali, 3 háló és egy dolgozó szoba, 2 fürdőszoba illetve egy külön mellékhelyiség, konyha és étkező. Tartozik hozzá egy mindent elnyelő 35 nm padlás valamint egy 45 nm-es aknával ellátott garázs, melyhez szintén tartozik egy padlás. A kert rendezés utolsó lépései vannak még hátra, igény szerint magaságyások is kialakíthatóak. A telek beépíthetősége még nincs kihasználva, akár egy új épület is emelhető rá. A telek mérete 1040 nm Kisgyermekes családoknak és az idősebb generációnak is ideális lakóhely, optimális terekkel, számtalan lehetőséggel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
C
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Besenyei Brigitta Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Besenyei Brigitta Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY