Eladó ház Nagykovácsi 96 nm
Eladó ház Nagykovácsi 96 nm
Eladó ház Nagykovácsi 96 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7115321
Referenciaszám: H436342
Feltöltve: 16 napja

Nagykovácsi eladó családi ház 2 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
885 417 Ft/m²
96 m²
Alapterület
815 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykovácsi Zsiroshegyen családi ház,-vendéglátó hely együttes panorámás saroktelken eladó Turista útvonalak kiindulási központjában, 815 m2-es telken, 96 m2 nettó és a teraszokkal 306 m2 btto, 2014 ben épitett családi ház. Az épület háromszintes: pince, földszint, emeletszint. Az emeleti lakás nagy szobával, zuhanyzóval, minikonyhával, hálóval és erkéllyel. Az üzleti rész teljesen el van szeparálva a lakótértől. A földszinten jelenleg 23 fő befogadására alkalmas vendéglátó helyiség van - kertkapcsolattal. Osztrák minta alapján készült “hütte " A kerthelység 60 fő befogadására alkalmas környezetbe illő közkedvelt kialakítással,,kerti szaletli teljes felszerelt konyhával és egy fél tetős pihenővel. Családi és csoport zenés rendezvények emlékezetes alkalmi helyszine ! Az udvaron kerti gyermekjátszó sarok is található homokozóval, csúszdával, mászókával. Az ingatlan kettő bejárattal rendelkezik, elől-hátul elektromos tolókapu van. A hátsó kapunál két személyautós parkoló került kiépítésre. Épitett garázs két autó részére. Az új épület a meglévő épületből lett kialakítva-hozzáépítve Új az elektromos hálózat, a vízvezeték és a fűtésrendszer is; ez utóbbi kombinált vízteres kandalló, elektromos kazán, padlófűtéssel félautomatizálva. A telek hátsó részébe, a méretéből adódóan egy 100nm-es ház épithető. Az egész épület minőségi anyagokból, jó szigeteléssel, igényesen lett kialakítva. A ház lakás céljára szolgáló vendéglátóhely három éve üzemel, bejáratott vendégkörrel és melegkonyhát sürgető helyi és alkalmi vendég körrel. A 815 m2-es panorámás sarok telek kitünő lehetőség önálló ,akár üzlet mentes családi ház.épitésére is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2014
Erkély:
4 m²
Terasz:
196 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bényi András Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bényi András Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY