Eladó ház Nagykörű 72 nm
Eladó ház Nagykörű 72 nm
Eladó ház Nagykörű 72 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7815438
Referenciaszám: 163603
Frissítve: 16 napja

Eladó 2 szobás családi ház 12,99 millió Ft értékben Nagykörűn - Nagykörűi ingatlanok, házak, telkek lakóparkban

Nagykörű
12,99 millió Ft
13 296 Ft/m²
72 m²
Alapterület
977 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 700 Ft
Második évtől
51 450 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163603 hivatkozási számú nagykörűi családi ház. A nagykörűi családi ház főbb jellemzői: - az ingatlan egy csendes nyugodt utcában található; - 500 méterre élelmiszerbolt, piac, buszmegálló; - 977 m2- es telek; melyen - egy 1975-ben épült 72 m2-es vegyesfalazatú családi ház áll; - kiváló elrendezés; - előszoba, közlekedő, 2 szoba, konyha, fürdőszoba és wc külön helységben, kamra; -  fa nyílászárók; - az otthon melegét vegyestüzelésű kályha biztosítja; - a meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik; - ingatlanon belül villany, telken belül víz és csatorna, gáz az utcában; - parkolás udvaron belül; - a ház állandó lakhatásra és nyaralás céljára egyaránt kiválóan alkalmas; - biztonságos, családias környezet, jó szomszédság a nyugodt hétköznapokért; - a településen lévő aranyló homokú Tisza-part, ma a Közép Tisza szakasz egyik legnagyobb homokstrandja mára a nyári felejthetetlen           körűi élmények egyike, aktív kikapcsolódást nyújt az idelátogatók számára; - aszfaltos úthálózat; - kishajó kikötő; - horgászok, vadászok közkedvelt helyévé vált a környék ártéri hullámtere és vadas földje; - magas színvonalú kulturális és gasztronómiai értékek, helyi termelői piac, országos szintű rendezvények, erős helyi közösség; - orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola, posta, pékség, művelődési ház, látogató központ, tájház, étterem, élelmiszer    és egyéb üzletek találhatóak. https://www.youtube.com/watch?v=ldxoZGhzPFY&t=953s Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagykörűi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163603 Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sós Erika Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sós Erika Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok