Eladó ház Nagykőrös 130 nm
Eladó ház Nagykőrös 130 nm
Eladó ház Nagykőrös 130 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7923803
Referenciaszám: HZ060357
Frissítve: 16 napja

Nagykőrös eladó családi ház 4 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
269 231 Ft/m²
130 m²
Alapterület
453 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Kecskeméttől 17 km-re, Nagykőrös központjában 130 m2-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, 3,5 méter belmagasságú polgári ház, 453 m2-es telken.A folyamatosan karbantartott ház ritkaság a jelenlegi piacon, mely a város csendes, aszfaltozott utcában, rendkívül jó környezetben helyezkedik el.A ház falazata ép, tetőszerkezete stabil. Ideális választás olyan családnak, akiknek fontos, hogy megmaradjon a polgári, patinás stílus, és mégis, a tágas terek elegendő lehetőséget nyújtsanak a modernizálására.A szobákban az aljzatbeton cseréje és szigetelése megtörtént. Belső polgári stílusú fa ajtajai megmaradtak régi, de jó állapotukban, KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓI CSERÉLT MŰANYAG, REDŐNNYEL felszereltek. Maga az épület nagyon barátságos, tágas, világos. Fűtése jelenleg csak egy cserépkályháról történik, gáz nincs az ingatlanban. FELÚJÍTOTT VILLANYHÁLÓZAT, városi víz és csatorna közművel rendelkezik.  Melléképületei jelenleg tárolók, mely lakó épületnek, vagy műhelynek is kialakítható. Falazata vegyes, csak villany közművel rendelkezik. Belmagassága közel 3 m. Kiskertje minimális gondozással fenntartható, több gyümölcsfával. Udvarában két kocsinak alkalmas garázs található, amelyből bejárat nyílik a fő lakásba is és a melléképületbe is. Elhelyezkedésének köszönhetően pár perc alatt elérhető a város bármely pontja kerékpárral, gyalog vagy gépjárművel is.Nagykőrös Budapesttől 80 km-re akár vonattal, busszal egyszerűen elérhető. A város kedvező struktúrájának köszönhetően általános iskolák, óvoda, bölcsőde, egészségügyi ellátó intézet, 2 középiskola és 1 főiskola is megtalálható.Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető. Megtekintéssel és további információkért várom hívását! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1926
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Turúné Mányi Katalin Duna House - Kecskemét, Dobó krt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 257 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Turúné Mányi Katalin Duna House - Kecskemét, Dobó krt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 257 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY