Eladó ház Nagykőrös 196 nm
Eladó ház Nagykőrös 196 nm
Eladó ház Nagykőrös 196 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7593879
Feltöltve: 1 éve

Nagykőrös eladó családi ház 7 szobás: 35,99 millió Ft

35,99 millió Ft
183 622 Ft/m²
196 m²
Alapterület
981 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 452 Ft
Második évtől
142 547 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 196 nm-s, emeletes családi ház Nagykőrösön! Eladásra kínálunk Nagykőrösön, egy központhoz közel fekvő, emeletes családi házat! Az ingatlan alkalmas több generáció együttélésére, vagy egy nagy család számára. Befektetők figyelmébe is ajánljuk, kialakítható két külön álló, nagy méretű lakás. Valamint a tetőtér is beépíthető. A ház egy 981 nm-s telken helyezkedik el. Az ingatlan kedvelt részén található a városnak, a telek mögött található terület zöld terület, így biztosítva szép, zöld környezetet. A ház villany, valamint fűtésrendszere teljes felújításon esett át. A telken található egy 49 nm-s fedett autóbeálló, melynek 1,8 m a belmagassága, valamint egy tároló, mely 73,8 nm, ami alkalmas akár műhely kialakítására is. Az ingatlan per és tehermentes. Ha sikerült felkeltenem érdeklődését és már látja magát ebben a családi házban, mint új otthonában, kérem keressen bizalommal a megtekintéssel, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban. ***************************************************************** FINANSZÍROZÁSBAN SEGÍTÜNK: - Díjnyertes és bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Nincs más dolgod, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várnak. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY