Eladó ház Nagykáta 117 nm
Eladó ház Nagykáta 117 nm
Eladó ház Nagykáta 117 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7979128
Feltöltve: 2 hónapja

Nagykáta eladó családi ház 4 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
213 675 Ft/m²
117 m²
Alapterület
1385 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykátán belül eladó egy felújítandó családi ház, melynek felújítása már el kezdődött. A ház 116,7nm-es kétszintes , mely egy 1385nm-és telken helyezkedik el. Négy szoba található benne. A fűtés rendszer gáz és vegyestüzelésre lett kialakítva . A villany teljesen újra lett húzva, új órákkal felszerelve. Víz rendszer és csatorna rendszer kívűl belül ki alakítva. Gáz csonk az udvaron található . Falazata tégla és szilikát. Mindenre meg van az engedély . A földszinti részen található benne egy wc, konyha, előtér, kamra, konyha, tüzelő helyiség, gépkocsi tároló, illetve 2 szoba . A felső szinten található még 2 szoba, fürdőszoba, közlekedő . Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Ingatlanosok kérem ne keressenek! A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. a város tömegközlekedésben helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ , modern könyvtár , nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. a napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő , önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpár útján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Südi Edit
+36 20 287 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Südi Edit
+36 20 287 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY