Eladó ház Nagykáta 124 nm
Eladó ház Nagykáta 124 nm
Eladó ház Nagykáta 124 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7342579
Referenciaszám: 2022052701
Frissítve: 12 napja

Nagykáta eladó családi ház 3 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
563 710 Ft/m²
124 m²
Alapterület
454 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan jellemzése: A 454 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, parkosított. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített Porotherm 30-as tégla falazat, 15 cm hőszigeteléssel; beton födémmel, 30 cm kőzetgyapot szigeteléssel; alacsony dőlésszögű mediterrán tetővel, betoncserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, 3 rétegű üvegezéssel ellátva. Fűtése gáz és vegyes tüzelésű kazánokra kiépített központi fűtés, padlófűtésre kiépítve, a hálószobákban radiátor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése és hűtése klímáról biztosított; meleg víz ellátása gáz kombicirkóról megoldott. Elektromos áram ellátása 1x32A. Az ingatlan belterének jellemzése: A 2021-ben, jól átgondolt tervek alapján igényesen megépült családi ház bruttó 124 m2 alapterületű, melyben három hálószoba, egy légterű tágas nappali, konyha és étkező, spájz, kazánház, fürdőszoba és külön wc helyiségek találhatók. A hálószobákból kettő a déli tájolású utcafronton került kialakításra, a harmadik szoba az épület hátsó traktusában kapott helyet. A tervezés során az építtető kérésére fő hangsúlyt kapott az egy légterű konyha és nappali, mint a lakótér központi helyisége, melybe az alacsony parapetek által rengeteg természetes fény áramlik be, világossá és valóban nappali hatásúvá téve ezáltal az életteret. Az ingatlan finanszírozása: Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amelynek egy része lehet babaváró hitel is, ami jelenleg akár 11 millió Forint összegű) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az 1-3 gyermekes maximum 50 millió Forint összegű CSOK Plusz hitel igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet. Az ingatlan környezetének jellemzése: A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, sportklubok nyújtanak szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
kamra
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápióvölgye Ingatlaniroda Tápióvölgye Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 248 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápióvölgye Ingatlaniroda Tápióvölgye Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 248 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY