Eladó ház Nagykanizsa 103 nm
Eladó ház Nagykanizsa 103 nm
Eladó ház Nagykanizsa 103 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7937177
Referenciaszám: 166634
Frissítve: 17 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 4 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
70 375 Ft/m²
103 m²
Alapterület
881 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 940 Ft
Második évtől
245 565 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166634 hivatkozási számú nagykanizsai családi ház. A családi ház Nagykanizsa városának központjához közel, kedvelt, polgári házas övezetében található. A telek egyenes domborzatú, az udvar elegáns intimitással kapcsolódik a szomszédos ingatlanokhoz. Korábbi felújítások során a ház 10cm. külső hőszigetelést kapott. Fűtési rendszere egyedi gáz fűtés. A különböző funkciójú helyiségek külön bejáratúak , jók a belső térkapcsolatok,ami  jó élhetőséget adnak az ingatlannak. Városon belüli elhelyezkedése okán valamennyi városi infrastruktúra közel és jól megközelíthetően elérhető. Az udvarban, építészetileg a lakóházhoz kapcsolódóan két garázs és mellék épület található. A tulajdonos részéról belvárosi, vagy belváros közeli lakás cseréje illetve érték egyeztetett beszámítása lehetséges. Az ingatlan per, teher bejegyzés mentes, azonnal költözhető. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagykanizsai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166634 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Erdős Ferenc Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 942 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Erdős Ferenc Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 942 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY