Eladó ház Nagykanizsa, Alkotmány út 115 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Alkotmány út 115 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Alkotmány út 115 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7675253
Referenciaszám: HZ086088
Feltöltve: 19 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 4 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
391 304 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1405 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha csendes lakókörnyezetre, tiszta levegőre és saját, gazdálkodásra alkalmas kertre vágysz,  akkor ez Neked szól. Palini városrészben fiatalos, teljesen felújított családi ház keresi új lakóit.Ház mérete: 115 m2, téglából épült, teljes felújításon esett át: új villanyvezetékekkel áthúzott, új vízcsövekkel, klímával, új műanyag nyílászárókkal felszerelt, új burkolatokkal lerakott, külső szigetelést, új tetőt kapott, ipari áram lett bevezetve.Helyiségek: amerikai konyhás nappali, 3 külön szoba, fürdőszoba WC-vel, közlekedő, tároló.Hűtésről-fűtésról klíma gondoskodik.A házba be van vezetve a villany és víz, gáz a telken belül történik. Központi szennyvízhálózatra van kötve.Füvesített telek mérete: 1405 m2A telken található egy ásott kút, melynek vize ivásra is alkalmas, illetve több gyümölcsfa is ( szilva, barack,alma,cseresznye)A házhoz tartozik egy 25 m2-es aknázott garázs. Autóbeálló a kapu előtt. Helyi rendezési terv szerint a telek végén új utca kialakítása várható, így a jövőben a terület egy részét megosztani, illetve értékesíteni is lehetséges.Palin vált Nagykanizsa legdinamikusabban fejlődő családi házas övezetévé, közkedvelt a fiatal családok körében. Csodálatos természeti adottságok, a hagyományaikat ápoló kisebb-nagyobb közösségek jellemzik. A generációs örökségeket képviselő „órész”, valamint az „újtelep” lakói békességben élnek egymás mellett. A szőlőhegy pedig a város egyik legkedveltebb övezete.Található itt halastó, focipálya, iskola, pékség, gyógyszertár.Hitel, családtámogatások? Irodánk teljes körű, ingyenes pénzügyi tanácsadással, szolgáltatásokkal áll rendelkezésére. Ön tervezgessen, a többit csak bízza ránk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY