Eladó ház Nagykálló 150 nm
Eladó ház Nagykálló 150 nm
Eladó ház Nagykálló 150 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7997807
Referenciaszám: greenwayingatlan2023@gmail.com
Frissítve: 2 napja

Nagykálló eladó családi ház 2 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
413 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1067 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 940 Ft
Második évtől
245 565 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vállalkozás és családi otthon egy helyen? Remek lehetőség, frekventált elhelyezkedéssel! ☎ 0 6 3 0 2 7 5 6 2 1 8 vagy 0 6 2 0 1 7 4 9 4 9 5 Irányár: 62.000.000 Forint! Eladó Nagykálló főutcáján saroktelken frekventált elhelyezkedéssel, 2000-ben, szintes, galériás, egyedi tervek alapján, tégla falazattal megépített, szigetelt, zsindelytetős vállalkozásra alkalmas családi ház! 100 négyzetméteres egy légterű földszint elrendezése: - gépesített amerikai konyha - tágas étkező - nappali - 2 kör alakú helyiség jelenleg az egyik dolgozósarok - előtér - tágas sarokkádas fürdőszoba, toalettel és zuhanyzóval - kamra -mosókonyha - árnyékolóval felszerelt fedett terasz 50 négyzetméteres emelet elrendezése: - 2 hálószoba - társalkodó - toalett - közlekedő/ galéria A ház járólap és szalagparketta burkolatokkal, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal szerelt. A kellemes hőmérsékletet gáz cirkó kazán biztosítja, illetve 2 db hűtő - fűtő klíma, a nappali hangulatát kandalló fokozza! Az árnyékolókkal szerelt fedett terasz előtt, vízi növényekkel és díszhalakkal telepített kerti tó biztosítja a relaxációs pihenést! Az 1067 négyzetméter területű telek, részben térkövezett, részben füvesített, különleges növényekkel és örökzöldekkel telepített, a kerítés mellett betekintés gátló sövénysor biztosítja a privát szférát , az öntözést fúrt kút biztosítja! A kovácsolt vaskapu, a 36 négyzetméteres dupla garázs, illetve a műhely ajtó is automata táv vezérelt működtetésű! A 130 négyzetméteres műhely autószerelő, autófényező, karosszéria műhelynek alkalmas, de bármilyen más üzleti tevékenység is folytatható benne , frekventált elhelyezkedésének köszönhetően. Fűtését kandalló biztosítja, a műhely előtt térkő burkolattal. Ne keresgélj tovább, tégy ajánlatot és csapj le elsőként erre az alkalmi lehetőségre! Álmaid megvalósításához jogi hátteret, és díjmentes független banki szolgáltatást biztosítunk igényed szerint! Hívd a megadott telefonszámok egyikét és nézzük meg még ma ezt a különleges ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
fűtött garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
mosókonyha
beépített konyhabútor
gépesített
hőszigetelt
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Greenway Hitel és Ingatlaniroda Greenway Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Greenway Hitel és Ingatlaniroda Greenway Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY