Eladó ház Nagybakónak 65 nm
Eladó ház Nagybakónak 65 nm
Eladó ház Nagybakónak 65 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7990954
Feltöltve: 2 hónapja

Nagybakónak eladó családi ház 1+1 fél szobás: 5,49 millió Ft

5,49 millió Ft
84 462 Ft/m²
65 m²
Alapterület
862 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagybakónakon a források völgyében ajánlom figyelmébe ezt a zsákutcában megbúvó kis házikót. Az ingatlanba egy előszobán keresztül jutunk be. A konyha központi helyet foglal el, a két tágas szoba innét nyílik. A fürdő és a WC egy helyiségben lett kialakítva. A téli hónapokba fatüzelésű kandalló gondoskodik az otthon melegéről. Víz, villany az épületben, gázcsonk a kertben található. A településen csatornaellátás nincs. A vegyesfalazatú kétszobás felújítandó családiházhoz több melléképület is tartozik. Ha zöld környezetben keres olcsó házat, amelyet saját igényei szerint formálhat, akkor keressen bizalommal! Amit Nagybakónakról mindenkinek tudni kell: A Nagykanizsa és Zalakaros közelében fekvő Nagybakónak-i Kőszikla-szurdok, Zala megye legkülönlegesebb és leglátványosabb természeti látnivalója. A Zalai-dombság erózió vájta agyagos homokkőszorosa rövid, de kalandos, hamisítatlan létrás szurdok élményt ígér. A vadromantikus, könnyező falú szurdokból idilli, hullámos zalai tájon, majd fenséges bükkösön keresztül érünk a hangulatos, meseszép Eszperantó-forrásokhoz, melynek környéke fontos energiavonalak metszéspontja.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
MMingatlan MMingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 271 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
MMingatlan MMingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 271 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY