Eladó ház Murony 70 nm
Eladó ház Murony 70 nm
Eladó ház Murony 70 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7831904
Referenciaszám: 164467
Frissítve: 17 napja

Murony eladó családi ház 2 szobás: 12,6 millió Ft

12,6 millió Ft
9 604 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1312 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 36 568 Ft
Második évtől
49 905 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164467 hivatkozási számú muronyi családi ház. A muronyi családi ház jellemzői:  - 1940-es évek környékén épült vályogból és téglából   - jó állapotú , szerkezetileg stabil épület - Az épület folyamatos felújításon esett át. Aláfalazták, új tető, új fürdőszoba, konyha, új villanyvezetékek és vízvezetékek. - A ház előtt hatalmas terasz, amely bővítés is lehet a lakórészhez. - A fűtés klímával lett megoldva - jelenleg 2 szoba van, de 3 kialakítható - a telek területe 1388 m2 , ebből kifolyólag akár gazdálkodásra is alkalmas. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó muronyi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó muronyi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164467 Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Klára Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Klára Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY