Eladó ház Mosonmagyaróvár 180 nm
Eladó ház Mosonmagyaróvár 180 nm
Eladó ház Mosonmagyaróvár 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7688931
Frissítve: 6 hónapja

Mosonmagyaróvár eladó családi ház 6+1 fél szobás: 82,9 millió Ft

82,9 millió Ft
460 556 Ft/m²
180 m²
Alapterület
508 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 597 Ft
Második évtől
328 344 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mosonmagyaróváron tervezi új otthonát? Olyan részen ahol csend, természetközeliség és nyugalom jellemző? Mosonmagyaróváron közel a Duna parthoz 6 +1/2 szobás családi ház eladó. Mosonmagyaróváron 4+1/2 szoba + 2 nappali, 165 m2-es hasznos alapterületű dupla komfortos családi ház 508 m2-es telken eladó. Akár két generációnak is kiváló lehetőség. A családi ház 1970-es években épült csendes utcában, de mégis mindenhez közel. A Dunától 5 perces sétára található. 2001-ben teljesen felújították, 2002-ben a felső szintet építését elkezdték. Kétszintes ház kialakítása, berendezése az észszerűséget és az egyszerű eleganciát tükrözi. A helyiségek praktikus elosztásának köszönhetően a ház kellemes életteret tud biztosítani lakóinak. Mindennek megvan a maga helye. A belső tér tágas és nyitott, de mégis meghitt és otthonos. Földszinten: A ház szíve a tágas, napos nappali, ezen kívül van még kettő és fél szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, közlekedő, előszoba. A konyha alatt található egy téglával kirakót boltíves pince, mely baráti összejövetelekre kiválóan alkalmas. Emeleti részt a tulajdonosok nem fejezetékbe jelenleg fűtés kész, nappali-étkező-konyha, 2 szoba, fürdőszoba, közlekedő, gardrób, lépcsőház-előszoba lett kialakítva. Befejezése az új tulajdonos ízlésére, és igényeire van bízva. A fűtést gáz kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, de van lehetőség vegyes tüzelésű kazánnal és hozzá tartozó 1000 l-es Puffer tartálytörténő fűtésre is, illetve van egy nagyon szép kandalló is. Ezenkívül Hűtő -Fűtő klímával is felszerelt. Műanyag nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval. A nagy fedett terasz az épület kert felé eső részén található. Kellemes kikapcsolódást biztosító teraszra-méretéből adódóan grillezésre, nagy családi, baráti összejövetelek megszervezésére. A szépen parkosított kertben örökzöldek, valamint grill, sütögető, kiülő kapott helyet. A telken ásót kút és kis halastó. Az udvarban Melléképületek, garázs, iroda helység, hűtőkamra is található, ami akár egy vállalkozás számára kiválóan alkalmas hely. Ideális, kellemes, otthonos házat, ajánlom azok figyelmébe, akik csendes, nyugodt ám ugyanakkor modern, minőségi kialakítású otthonra vágynak. A ház kiváló adottságokkal rendelkezik, az utca csendes, barátságos, a szomszédok. Ha úgy érzed, ez mind túl szép hogy igaz legyen, hívjon bátran, hogy személyesen is meggyőződhess a leírtakról! Amennyiben ez az ingatlan felkeltette figyelmét, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon a telefonszámon. Kérdései lennének? Megtekintené? Hívjon bátran! Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Teljes körű hitelügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várom kedves ügyfeleket!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
terasz
pince
melléképület
műhely
klíma
kandalló
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Farkasné Kniesz Erzsébet
+36 70 673 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Farkasné Kniesz Erzsébet
+36 70 673 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY