Eladó ház Monor 80 nm
Eladó ház Monor 80 nm
Eladó ház Monor 80 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7940399
Referenciaszám: HZ036880
Frissítve: 18 napja

Monor eladó családi ház 3 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
748 130 Ft/m²
80 m²
Alapterület
431 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 135 Ft
Második évtől
237 644 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Monor KÖZPONTJÁBAN eladó 80 m2-es jó állapotú, 3 SZOBÁS, TÉGLA építésű családi ház.A ház TEHERMENTES,  AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ. A 431 m2-es telek rendezett, körbekerített, a hátsó rész külön lekerített és művelésre is alkalmas.Az udvaron fúrt és ásott kút is rendelkezésre áll. A NYÍLÁSZÁRÓKAT 3 éve MŰANYAGRA cserélték és redőnnyel szerelték fel. A tetőt kb 10 éve felújították.  A fűtése gázkonvektorral megoldott és rendelkezésre áll egy cserépkályha is. A két nagyobb szoba külön és egybe is nyitható. Külön helyiség a fürdő és a wc.A házba fedett teraszról jutunk be, és a konyhából is nyílik egy fedett terasz a hátsókert felé. A ház nagyon jó elrendezésű, TÁGAS, VILÁGOS.   Az udvaron egy 15 m2-es GARÁZSBA egy autó kényelmesen parkolhat, és két 6 m2-es tároló is rendelkezésre áll, mely műhelyként is hasznosítható. Amennyiben megtetszett Önnek az ingatlan, hívjon bizalommal!Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával?A Credipass kötelezettség nélkül áll rendelkezésére. Hiteltanácsadónk DÍJMENTES.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Erkély:
8,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálinkás Erika Duna House - Monor Az iroda összes hirdetése
+36 70 774 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálinkás Erika Duna House - Monor Az iroda összes hirdetése
+36 70 774 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY