Eladó ház Monor 86 nm
Eladó ház Monor 86 nm
Eladó ház Monor 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7920946
Referenciaszám: HZ054582
Frissítve: 16 napja

Monor eladó családi ház 2 szobás: 48,5 millió Ft

48,5 millió Ft
558 113 Ft/m²
86 m²
Alapterület
769 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 140 759 Ft
Második évtől
192 095 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Monor szívében eladó egy felújítandó családi ház.A 767nm nagyságú, körbekerített telken található otthon 86,9nm alapterületű, szerkezete tégla.Az épületben egy nappali, szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, közlekedő, valamint kamra helyiségek találhatóak.Tavasztól őszig tartó időszakban, akár külön helyiségként is funkcionálhat a fedett terasz.A nagyméretű garázs, akár három személygépjármű biztonságos tárolására is alkalmas.Az épület nyílászárói fából készületek, egy rétegű üvegezéssel.Az otthon melegét gázkonvektorok valamint cserépkályha, a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja.A vízellátás fúrót kút biztosítja.A belvárosában található ingatlan lokációjának köszönhetően rengeteg lehetőséget biztosít leendő tulajdonosának.Üzletek, pénzintézetek, vendéglátóhelyek pár száz méteren belül megtalálhatóak.Iskolák, óvodák, játszóterek és konditerem is található a közelben.A közvetlen közelben lévő piac heti kettő alkalommal kínálja széles termékkörét.Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalom a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY