Eladó ház Mogyoród 27 nm
Eladó ház Mogyoród 27 nm
Eladó ház Mogyoród 27 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8088230
Referenciaszám: 22-5795
Frissítve: 12 napja

Mogyoród eladó családi ház 1+1 fél szobás: 21,5 millió Ft

21,5 millió Ft
796 296 Ft/m²
27 m²
Alapterület
653 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 398 Ft
Második évtől
85 156 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mogyoród – Kukukkhegyen, 653 m2-es telken 27 m2-es, 1,5 szobás csodaszép kis faház hatalmas fedett körterasszal eladó! Mogyoród – Kikelet utcában varázslatos hangulatú könnyűszerkezetes kis házacska felújított, szép állapotban, csodálatos környezetben. Ideális otthon lehet 2 főnek, akik szeretnének a város zajától kicsit elszigetelten élni, élvezni a csodálatos kertet, kerti grillezéseket, mégis szeretnének közel maradni a városhoz. Az utcában csodálatos nagyméretű családi házak épültek, építési teleknek is ideális választás, ha nagyobb otthonra lenne szükség. Az ingatlanban az alábbi felújítások történtek: - 3 éve új laminált burkolat került mindenhová, - 8 éve tető felújítás, - Termo nyílászárók redőnnyel felszerelve, - Felújított konyha, - Felújított fürdőszoba A faházhoz 35 m2-es fedett TERASZ /grillező, sütögető/, FEDETT GÉPKOCSIBEÁLLÓ és 12 m2-es MELLÉKÉPÜLET tartozik. A kertben emésztő, fúrt kút, házi vízmű található. A gyümölcsösökben gazdag udvaron megtalálható például: málna, meggy, cseresznye, mogyoró, naspolya, körte, alma stb. Az utca csendes, a szomszédok nagyon kedvesek. Az M3 autópálya közelsége lerövidíti a Pestre való bejárás idejét. NE MARADJON LE, HÍVJON MÉG MA!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
komfort nélküli
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burkus Brigitta Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burkus Brigitta Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY