Eladó ház Mogyoród 104 nm
Eladó ház Mogyoród 104 nm
Eladó ház Mogyoród 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7994973
Referenciaszám: H481387
Frissítve: 18 napja

Mogyoród eladó családi ház 3 szobás: 44 millió Ft

44 millió Ft
423 077 Ft/m²
104 m²
Alapterület
500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 699 Ft
Második évtől
174 272 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyaraljon egész évben az otthonában! Eladó Mogyoród Kukukk hegyi részén egy remek elosztású tetőteres ház! Az M3 autópályának köszönhetően, Budapesttől 10 perc távolságra keresi új tulajdonosát ez a zártkerti ingatlan. A két szinten összesen 104 nm áll rendelkezésre. A földszinten, előszoba, nappali, étkező, konyha,közlekedő, tároló, fürdőszoba, míg a tetőtérben 2 háló szoba és egy közlekedő szolgálja a kényelmet. Nem utolsó sorban egy 12 nm-es terasz ahonnan kijuthatunk a gondozott kertbe, mely számtalan lehetőséget tartogat új tulajdonosa számára. A remek elosztásnak köszönhetően mindenki megtalálhatja benne a számítását. A tágas terek jó helyszínei lehetnek a közös étkezéseknek, beszélgetéseknek, ugyanakkor megvan az elvonulás lehetősége a tetőtéri szobákban. A környék csendes, zsákutca, a szomszédok kedvesek. A telek osztatlan közös, de eladáskor ügyvédi megosztás készül, illetve kerítéssel is leválasztásra kerül. A víz ellátásról fúrt kút, míg a fűtésről cserép kályha illetve 2 hűtő- fűtő klíma gondoskodik. Igazán nagyon kedvező a ház fenntartása. Készpénzes vevőknek ideális választás!( zártkerti ingatlan, lakás célú hitel nem lehetséges) Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását. Nézzük együtt! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Erzsébet Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Erzsébet Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY