Eladó ház Miskolc 152 nm
Eladó ház Miskolc 152 nm
Eladó ház Miskolc 152 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7977535
Referenciaszám: 19743
Frissítve: 10 napja

Miskolc eladó családi ház 4 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
361 184 Ft/m²
152 m²
Alapterület
725 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlásra kínálok Miskolc egyik legkeresettebb városrészén, Martin-kertvárosban, egy 152 nm-es, tégla falazatú (55 cm-es), 4 szobás, kétszintes családi házat, mely 725 nm-es telken található a kertváros főutcáján. Az ingatlan földszintjén egy hatalmas nappali, kényelmes étkezős konyha tárolóval és egy Wc+mosdó is helyet kapott. Az emeletén 3 teljes értékű szoba, egy fürdőszoba illetve gardrób helyiség is található. Az 1997-ben épült vastag téglafalazatú ház víz,- és villanyhálózata nem igényel felújítást. Fűtésrendszere gázcirkó kazánnal padlófűtésen és radiátorokon keresztül szolgáltatja a meleget. Nyílászárói szigetelt, műanyagok. Tetőszerkezete korának megfelelő, jó állapotban van.( Emelete NEM tetőtéri!) Két kertkapcsolatos terasszal és egy emeleti erkéllyel rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy különálló garázs és tároló épület, amely alatt pince található. Az udvaron fúrt kút is rendelkezésre áll. Lakóközössége kifogástalan. Tömegközlekedés, bolt, iskola a közvetlen közelben. Amennyiben szeretne egy ilyen kimagasló helyen, elérhető áron a Martin-kertvárosban családi házat, akár támogatás keretében, kérem keressen telefonon a személyes megtekintésért vagy kérdéseivel kapcsolatban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréz Zoltán Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréz Zoltán Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY