Eladó ház Miskolc 91 nm
Eladó ház Miskolc 91 nm
Eladó ház Miskolc 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7734125
Referenciaszám: 162621
Frissítve: 16 napja

Miskolc eladó családi ház 3 szobás: 21,99 millió Ft

21,99 millió Ft
22 013 Ft/m²
91 m²
Alapterület
999 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 821 Ft
Második évtől
87 096 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162621 hivatkozási számú miskolci családi ház. Az eladó miskolci családi ház jellemzői:  - 91 m2-es, 3 szobás, szerkezetkész családi ház, 999 m2-es telken várja, hogy megvalósítsa elképzeléseit  - jó elrendezésű helyiségek, a tervben van egy garázs is tetején fedett terasszal    - a környezet káprázatos, közvetlen kapcsolat a Bükkel  - a fekvése, elhelyezkedése ideális, Bükkszentlászló napsütötte bevezető szakaszán  - a ház 999 m2-es telken fekszik, annak minden előnyével   - a ház közelében buszmegálló, bevásárlási lehetőség, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő  - a belváros autóval 15 perc  - az ingatlan alkalmas befektetésnek is Családi háznak, nyaralónak, hétvégi háznak, zöldövezetben vár Önre e kivételes lehetőség! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó miskolci családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #162621 Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béres Tamás Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 733 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béres Tamás Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 733 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY