Eladó ház Miskolc, Újdiósgyőr 77 nm
Eladó ház Miskolc, Újdiósgyőr 77 nm
Eladó ház Miskolc, Újdiósgyőr 77 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7805741
Referenciaszám: 163571
Frissítve: 2 napja

Miskolc eladó családi ház 3 szobás: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
40 056 Ft/m²
77 m²
Alapterület
362 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 083 Ft
Második évtől
57 431 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163571 hivatkozási számú miskolci családi ház. Miskolc, Újdiósgyőr, Andrássy úton található családi ház 362 m2 telekkel,  - 1940-es években épült, falazata tégla, a tetőt cserép borítja - az épület alapterülete összesen 130 m2, melyből a jelenlegi lakóterület 77 m2, amely 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba helyiségekből tevődik össze - a három szobából kettő különálló, egy szobába egy másikon keresztül jutunk be - ezen felül az utcafrontról történő bejárással kialakításra került egy összesen 53 m2 alapterületű része az ingatlannak, ami egy 35 m2-es, korábban üzletként funkcionált helyiséget takar 17,5 m2-es raktárhelyiséggel - gáz bevezetése nem történt meg az ingatlanba, a helyiségek egyedi fűtéssel rendelkeznek, melyet a tulajdonosok kályhával kiviteleztek - az épület alatt 3 helyiséges pince található - fő közlekedési útvonalon található, így vállalkozás céljára kiválóan alkalmas - busz- és villamosmegállók pár perc alatt, bolt, iskola, óvoda 5 perces sétára elérhetők. Az ingatlan teljes felújításra szorul. Lássa meg benne a fantáziát! Elhelyezkedéséből adódóan számos lehetőséget rejt új tulajdonosa számára. Nézze meg és tegyen ajánlatot! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó miskolci családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163571 Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jakab Rita Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 551 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jakab Rita Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 551 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY