Eladó ház Misefa 71 nm
Eladó ház Misefa 71 nm
Eladó ház Misefa 71 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7902619
Referenciaszám: 166016
Frissítve: 16 napja

Misefa eladó családi ház 2 szobás: 13,65 millió Ft

13,65 millió Ft
5 148 Ft/m²
71 m²
Alapterület
2652 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 39 616 Ft
Második évtől
54 064 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166016 hivatkozási számú misefai családi ház.   Zalaegerszeg és Hévíz között, a Balatontól és gyógyfürdőktől fél órás autóútra elhelyezkedő, csendes, egyedi bájjal bíró falusi környezetben eladó ez a felújítandó családi ház. 76-os főúttól 1 km-re, a misefai Kastélyszálló szomszédságában, az ősfás ún. "Körhalastó" és misefai horgásztó közvetlen közelében található az ingatlan. A 2652 m2-es szinte sík telken jelenleg csak néhány fa van, nagyjából ki van tisztítva a terület. Kitűnő lehetőség a gazdálkodásra az önnfenntartó életforma kialakítására. A kertben ásott kút és melléképület található. A terület 30%-ig igény szerint bővíthető még az ingatlan. A ház jelenlegi állapotában felújításra szorul, de sok lehetőséget rejt magában. A ház jellemzői: Elrendezése: 2 szoba, étkező, konyha, fürdő, előtér, tároló Építés anyaga: vegyes falazatú tégla Tetőfedés anyaga: cserép Nyílászárói fa nyílászárók Villany: van a házban Víz: van a házban Csatorna: van a házban Gáz: telekhatáron belül Megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehetséges. Az ingatlan per és tehermentes. Adásvételt követően, akár azonnal birtokba vehető. Misefa település szinte teljes egységet alkot Nagykapornak községgel, amely a környező falvak központja. Itt óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, benzinkút, gyógyszertár illetve munkahelyek, szolgáltatások megtalálhatóak. A település szerepel a FALUSI CSOK programban, ezért kimondottan ajánlom családosok számára, de alkalmas befektetés céljából falusi turizmusra. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó misefai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166016 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bájer-Sárközi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 358 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bájer-Sárközi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 358 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY