Eladó ház Mezőszentgyörgy 88 nm
Eladó ház Mezőszentgyörgy 88 nm
Eladó ház Mezőszentgyörgy 88 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7700547
Referenciaszám: HZ022567
Feltöltve: 18 napja

Mezőszentgyörgy eladó családi ház 4 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
395 512 Ft/m²
88 m²
Alapterület
943 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mezőszentgyörgy csendes, nyugodt utcájában eladásra kínálok egy 88 nm-es családi házat.A ház kisméretű tégla és Ytong falazatú. Az ingatlanon folyamatos felújítási munkákat végzett a tulajdonos, ami jelenleg is tart. A szobák parketta borítást kaptak, a többi helyiség minőségi járólappal ellátott. Az ablakokat műanyag hőszigeteltre cserélték, a 2 hátsó szobában jelenleg már elektromos redőny került felszerelésre. A többi helyiségben ez folyamatban van. A ház fűtéséről cirkó gázkazán gondoskodik, ez biztosítja a melegvíz ellátást is. A ház külső szigetelése 15 cm. A tetőszerkezet új cserép héjazatú. A fafödémmel rendelkező ingatlan 10 cm-es szigetelést kapott. Az alap megfelelő vízzáró réteggel ellátott. A fennmaradó felújítási munkálatokat a tulajdonos folyamatosan hajtja végre, ez a vételár részét képzi. A ház új villanyhálózatot kapott, 32A-ral ellátott. Az ingatlanba felszerelésre került klíma is, ez biztosítja a nyári melegben a ház hűtését, de télen akár fűtés kiegészítésként is használható.A gondosan megépített, felújított ingatlan statikailag és szerkezetileg is ép, stabil. Rendezett udvarral rendelkezik, ahol egy 36 nm-es önálló garázs is megtalálható.Ha szeretne a Balaton közelségében élni, megfizethető áron hozzájutni egy remek ingatlanhoz, akkor ezt a lehetőséget ne hagyja ki!Mezőszentgyörgy a Mezőföld szívében, a Balatontól légvonalban alig több, mint 8 kilométerre fekvő település. Lepsény kelet-délkeleti szomszédja, közúton onnan érhető el a legegyszerűbben, a 7-es főútból kiágazó 63 105-ös számú mellékúton.Bővebb információért és személyes megtekintés miatt keressenek bizalommal!ha a vásárláshoz hitelre, CSOK-ra lenne szüksége, cégünk díjmentesen segítséget nyújt ebben is önnek! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY