Eladó ház Mezőkovácsháza 110 nm
Eladó ház Mezőkovácsháza 110 nm
Eladó ház Mezőkovácsháza 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7872172
Referenciaszám: 165237
Frissítve: 16 napja

Mezőkovácsháza eladó családi ház 3 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
13 696 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1380 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 853 Ft
Második évtől
74 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165237 hivatkozási számú mezőkovácsházi családi ház. A Mezökovácsházi kétszintes családi ház jellemzői: - a település központjához közel helyen található - 1980-ben épült a családi ház, 2021-ben felújították és korszerűsítették, azóta is folyamatosan karbantartott - az ingatlan beton alapal beton lábazaton, biztonságos szigeteléssel, tégla falazattal készült - a nyílászárók hő- és hangszigeteltek, minőségi fábol készültek, redőnnyel ellátottak - az emeletre való feljutást minőségi fa lépcső biztosítja,  - a ház igazi gyöngyszem, minőségi kivitelezés jellemzi, kényelmes, meghitt, élhető világos otthon - nagy belső terek, nappali, étkező, konyha, szobák és egyéb hasznos terek - a családi házban inverteles , hütö fütö klima került beépitésre - a családi ház zöldövezeti telken helyezkedik ell  - az udvarban található még  bográcsozós, grillezős  - az épület alatt található egy szigetelt száraz pince ami kazánház ként is üzemel - széles tágas kocsibeálló, garázs, gazdasági épület, - fedett terasz, alkalmas családi összejövetelekre is - az ingatlan melegét két egymástól független fűtési rendszere biztosítja, ami külön-külön is üzemeltethetők - a családi ház kiválóan alkalmas két generáció lakhatására is, vagy több gyerekes családoknak, nagy tereket kedvelőknek - biztonságos, csendes családias környék, Kérem tekintse meg az ingatlanról készült fényképeket  és alaprajzokat. Magukért beszélnek.... Ajánlatunkat csak nálunk találja meg!!! Keressen bizalommal, ígérem nem fog csalódni!!! - Szucsik István vezető ingatlanértékesítő  06206263449 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó mezőkovácsházi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165237 Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY