Eladó ház Mezőhegyes 77 nm
Eladó ház Mezőhegyes 77 nm
Eladó ház Mezőhegyes 77 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7979228
Referenciaszám: 167320
Frissítve: 16 napja

Mezőhegyes eladó családi ház 3 szobás: 6 millió Ft

6 millió Ft
3 791 Ft/m²
77 m²
Alapterület
1583 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 17 414 Ft
Második évtől
23 764 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167320 hivatkozási számú mezőhegyesi családi ház. A mezőhegyesi családi ház jellemzői: -  1952-ban épült vegyes falazattal -  héjazat anyaga: ácsolt faszerkezetű nyeregtető, cserépfedéssel és egy része pala -  2 szoba beton alapzat, mozaik burkolat, a többi helyiségek járólap, ill. mozaik borításúak -  mozaik, járólap és padlószőnyeg burkolat -  az otthon melegéről gáz-konvektor és kandalló, a meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik -  tárolóhelyiségek találhatóak az udvarba, valamint 3 garázs -  a telek mérete 1583 m2, -  a város központ kényelmes sétával elérhető, néhány perc alatt -  Dinamikusan fejlődő, épülő részen található Mezőhegyesen -  Jöjjön tekintse meg és mozgassa meg a fantáziáját! Hozza ki ebből a legjobbat! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó mezőhegyesi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167320 Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1952
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Klára Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Klára Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY