Eladó ház Mezőcsokonya, buszmegálló 110 nm
Eladó ház Mezőcsokonya, buszmegálló 110 nm
Eladó ház Mezőcsokonya, buszmegálló 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7982153
Referenciaszám: M270244
Frissítve: 16 napja

Mezőcsokonya eladó családi ház 3 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
240 910 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2100 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 910 Ft
Második évtől
104 959 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mezőcsokonya településen eladó egy 2100 négyzetméteres telken lévő, 110 négyzetméter hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlanban tágas előtér, közlekedő, 3 szoba, konyha, külön étkező, 2 fürdőszoba és kamra található. Az egyik fürdő káddal szerelt, a másikban kényelmes zuhanyzó áll rendelkezésre. 2021-ben 24 kilowatt-os Bosch kombi gáz-cirkó kazán, ezzel együtt, új radiátorok kerültek beszerelésre, ugyanakkor szigetelt nyílászárókat építettek be. Két hálószobában a parkettára, új padlószőnyeget kapott az ingatlan és megtörtént a teljes belső festése is. 2023 óta pedig három klíma is segíti a jó komfortérzetet. Az épülethez építve, annak folytatásában, van kazánház, műhely és egy nyitott garázs, ami méreténél fogva két autó kényelmes tárolását tudja biztosítani. A ház utcafronti részén zárt előkert a virágoknak, a tágas udvar folytatásában pedig akár háztáji gazdálkodásra is alkalmas telek található. A településen szinte minden megtalálható ami szükséges, így bolt, iskola, óvoda, orvos , gyermekorvos, a buszmegálló pedig a ház közelében van. Az ingatlan Falusi CSOK-al vagy CSOK Plusszal is megvásárolható, használja ki az illetékkedvezményt és a kedvezményes kamatozású hitelt! Hitelkérelem esetén az OTP Pénzügyi Pont ingyenesen végzi az ügyintézést.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boda Sándor Kaposvár Fő utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 495 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boda Sándor Kaposvár Fő utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 495 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY