Eladó ház Mezőcsát 55 nm
Eladó ház Mezőcsát 55 nm
Eladó ház Mezőcsát 55 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7479150
Referenciaszám: M220925-4116650
Feltöltve: 12 napja

Mezőcsát eladó családi ház 2 szobás: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
190 909 Ft/m²
55 m²
Alapterület
1041 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 474 Ft
Második évtől
41 588 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MEZŐCSÁT, 2 SZOBÁS, TELJESEN FELÚJÍTOTT, ÖSSZKOMFORTOS 55 M2 CSALÁDI HÁZ ELADÓ Mezőcsát kedvelt és könnyen megközelíthető részén, megvételre kínálok egy FELÚJÍTOTT, 2 SZOBÁS, 55M2 hasznos alapterületű ÖSSZKOMFORTOS CSALÁDI HÁZAT. - Az eladó ingatlan az 1970-es évek elején vegyes falszerkezettel (vályog és tégla) épült, 1041 m2 nagyságú körbekerített telken. - Benne 2 szoba, konyha és egylégterű fürdőszoba - wc található. - A felújítás során az elektromos hálózatot réz kábelekre cserélték, vízhálózatot új csővezetékekkel látták el, tetőszerkezet újraépítették. - A házon teljes nyílászáró csere történt, ablakai fa szerkezetűek, bejárati ajtó műanyag, mindegyik vastag thermo üvegezéssel. - Téli melegéről teljesen új építésű házközponti kialakítású vegyestüzelésű kazán gondoskodik, melynek hőátadását minden helyiségben új radiátorok szolgáltatják. - Melegvíz ellátás villanybojlerrel megoldott. Az ingatlan Mezőcsát város szélén, Gelej község felé vezető út egyik mellékutcájában található. Az utcát és annak környékét szépen rendben karbantartott házak alkotják, azok lakói pedig rendes, kulturált lakóközösséget alkotnak. További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal. Ingatlan hivatkozási száma: M220925 Az ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitelkonstrukciókat kínál az OTP. Adásvételéhez szükséges teljes körű szolgáltatással állok rendelkezésére, úgy mint: ÜGYVÉDI HÁTTÉR, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY, HITEL ÉS CSOK ÜGYINTÉZÉS, LAKÁSBIZTOSÍTÁS.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bányiczki Márk OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 30 469 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bányiczki Márk OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 30 469 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY