Eladó ház Mátraverebély 116 nm
Eladó ház Mátraverebély 116 nm
Eladó ház Mátraverebély 116 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8043876
Referenciaszám: 702600355
Frissítve: 16 napja

Mátraverebély eladó családi ház 3 szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
64 655 Ft/m²
116 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 767 Ft
Második évtől
29 705 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Mátraverebély  településen lévő 116 nm-es felújítandó, szuterénes családi házat. Az ingatlan 1100 nm-es telken helyezkedik el, téglából épült.  A szuterénben közlekedő, 1 szoba, 1 külön helyiség ahol a vízteres kandalló kapott helyet, és ami tárolásra is alkalmas, valamint  fürdőszoba + wc  található.  A fürdőszobából  vezet fel a lépcső a felső szintre, ahol előszoba, 2 szoba, konyha és kamra lett kialakítva.  Fa födémes pala fedéssel.  Nyílászárók fából és műanyagból vannak. Közművek: Víz, villany, csatorna. A meleg víz ellátást villanybojler biztosítja, a fűtésről fa tüzelésű vízteres kandalló gondoskodik. A telek mérete lehetővé teszi a konyhakert kialakítását, állatok tartását. A község a Zagyva völgyében , a Mátra és a Cserhát között található. Négy települési szomszédja van: északkeleti, keleti és délkeleti irányból Bátonyterenye, dél felől Tar, nyugat felől Sámsonháza, északnyugat felől pedig Márkháza. Legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 21-es főút, azon érhető el a megyeszékhely Salgótarján és (Hatvan érintésével) Budapest. Salgótarjántól mindössze 15 km-re található. A közelben számos közkedvelt kirándulóhely és látnivaló található, Maconkai horgászparadicsom a Mátra lábánál kb. 8 km, Tar Kőrösi sztúpa kb. 6km, Salgó vár, Somoskői vár,Hollókő kb. 30 km távolságra. Mátraverebély település határában található a ferencesek által vezetett katolikus búcsújáróhely, Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhely. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
panoráma
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY