Eladó ház Mátraszentimre 270 nm
Eladó ház Mátraszentimre 270 nm
Eladó ház Mátraszentimre 270 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7907132
Referenciaszám: H476573
Frissítve: 18 napja

Mátraszentimre eladó családi ház 9 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
551 852 Ft/m²
270 m²
Alapterület
1625 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Mátraszentimrén - Kitűnő Állapotú 8 Szobás Ház az Erdő Szélén Csendes, természeti környezetben eladó egy 1995-ben épült, 245 m2 alapterületű, délkeleti tájolású családi ház Mátraszentimrén. Az ingatlan egy 1625 m2-es teleken helyezkedik el az erdő szélén, ideális környezetben a természet szerelmeseinek. Jellemzők: -Riasztó és kamera biztosítja a biztonságodat. -Fűtés: Pellet kazán és kandalló gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. -Melegvíz: Gázkazán és villanybojler áll rendelkezésre. -Az ingatlan teljesen szigetelt. -Saját parkoló: 4 gépkocsi számára közvetlenül a ház előtt, továbbá az udvarban 2 gépkocsi számára. -2016-os felújítás során: külső és belső festés, új hőszigetelt fa nyílászárók, kandalló beépítése, egyedi bútorok konyhában és szobákban, víz- és villanyvezetékek cseréje, infraszauna és moziterem kialakítása, kertben fedett terasz és bográcsozó. További extrák: -2 szerszámoskamra, fából készült fedett fatároló. -Kerten végigfolyó patak . -Tehermentes ingatlan. -Garázs. -Összkomfortos 2 személyes gerendaház. -Kerti partik töléletes helyszínéül szolgáló fedett kerti boszorkánykonyha. Környék: Közelben sípálya, szánkópálya, túraútvonalak, Vörös-kő kilátó, Mátra Ásványház, Csörgő-szurdok, állatpark, Piszkéstetői Obszervatórium, Galya-kilátó. Helyiségek és berendezés: -Főház (245 m2). -Alagsor: előtér, kazánhelyiség, vendégszoba , zuhanyzós fürdőszoba, 4 személyes infraszauna. -Földszint: előszoba, étkező, konyha, nappali kandallóval,moziterem, kádas fürdőszoba, külön wc, fedett óriásterasz. -Emelet: előtér-konyha-étkező, 4 szoba, zuhanyzós fürdőszoba, külön wc. -Faház fürdővel, konyhával (24 m2). -Kerti fedett parti place kemencével, grill felülettel, tűzhellyel (43m2). -Garázs (13m2). -Kerti szerszámtároló (18m2). Ha felkeltettük az érdeklődését hívjon bizalommmal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1995
Terasz:
38 m²
Energetikai besorolás:
C
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ungvári Bernadett Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ungvári Bernadett Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY