Eladó ház Mátraderecske 110 nm
Eladó ház Mátraderecske 110 nm
Eladó ház Mátraderecske 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8049082
Referenciaszám: 702600369
Frissítve: ma

Mátraderecske eladó családi ház 2+1 fél szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
268 182 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 617 Ft
Második évtől
116 841 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Mátraderecskén 2 ingatlant egy telken.   A telken 2 utca felől is megközelíthető, egy helyrajzi számon 2 ház található. A nagyobb ház 110 m2es. 2+fél szoba, főzőfülke nagy étkezővel, előszoba, fürdőszoba, wc található. A melegvíz ellátást villany bojler biztosítja. Fűtése gázkonvektorokkal, kandallóvval történik. A kisebb ház 60 m2es 2 szoba, nagy konyha, előszoba, fürdőszoba található benn. A meleg víz ellátást villany bojler biztosítja, a fűtésről vízteres kandalló radiátorokkal gondoskodik. A telek 1200 m2es, melyen melléképületek, valamint egy fedett autóbeálló van. Az ingatlan központi részen helyezkedik el. A Mofetta fürdő gyalog 10 perc alatt elérhető.   Kiválló befektetés. Vendégháznak kivállóan alkalmas, elhelyezkedése, valamint alakíthatósága miatt.   Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ingatlan megtekintés céljából időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1952
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyiné Anett Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 30 532 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyiné Anett Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 30 532 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY