Eladó ház Mátraderecske 100 nm
Eladó ház Mátraderecske 100 nm
Eladó ház Mátraderecske 100 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7883054
Referenciaszám: 205703827
Frissítve: 16 napja

Mátraderecske eladó családi ház 3 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
169 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
804 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 048 Ft
Második évtől
66 936 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tipikus falusi életre vágyik? Saját kertet szeretne kialakítani? Akkor erre az ingatlanra van szüksége!   Mátraderecske szélén, a fő út szomszédságában eladó ez a felújítandó állapotú, napfényes, délkeleti tájolású, kertes családi ház.   A Mátra alján található faluban nyugalom, tiszta levegő veszi körül az itt élőket. A kertészkedés kedvelői hódolhatnak szenvedélyüknek, a kirándulni és gyógyulni vágyók pedig a természet szépségét és a Mofetta erejét élvezhetik.   A 800 nm-es bekerített telken bármi megvalósítható. Az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja fákkal, virágokkal, veteménnyel, állatokkal. A mindig bő vízzel rendelkező fúrt kút biztosítja mindennek az ellátását. A melléképületek is a segítségére lesznek, amelyekből minden típusú megtalálható itt. A nyári konyhától, amely alatt pince van, a különféle tárolókon át a garázsig minden a falusi életvitelt folytatókat szolgálja. Azonban önálló kis lakrész is kialakítható mindenből!   A lakóépület felújítandó, szerkezetileg jó állapotban van. Jelenleg előteret, három szobát, étkezőt, fürdőszobát és két kisebb helyiséget rejt. Formálható, saját ízlés szerint átalakítható, amilyenre szüksége van.   A lehetőségek ingatlana ez, amelyből bárki olyan álomotthont alakít ki, amilyet szeretne magának és családjának!   Ne késlekedjenek, keressenek elérhetőségeimen még ma, nehogy más szeressen bele előbb!   Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Mátyás Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Mátyás Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY