Eladó ház Márkó 200 nm
Eladó ház Márkó 200 nm
Eladó ház Márkó 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8094210
Referenciaszám: 181100324
Frissítve: 4 napja

Márkó eladó családi ház 4 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
675 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1053 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 804 Ft
Második évtől
534 698 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
   A 2021-ben elkészült házat MINDEN PORCIKÁJÁBAN gondos körültekintéssel, magas szakmai hozzáértéssel, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ anyagok felhasználásával építették, beleértve az igényesen kivitelezett ház előtti, utcai előkertet és az egész ingatlan térkővel burkolt, PARKOSÍTOTT udvarát. A 200 m2-es házra jellemzők a RENDKÍVÜL VILÁGOS terek, valóban TÁGAS, IGAZÁN MÉRETES HELYISÉGEK.      A REZSIKÖLTSÉG, gyakorlatilag „0”, azaz NULLA FORINT, hiszen csak a vízfogyasztásért kell fizetni! A fűtést a legmodernebb, helyiségenként szabályozható ELEKTROMOS PADLÓFŰTÉSSEL oldották meg, így az egyik legkomfortosabb fűtési formát valósították meg. Az ingatlant SZALDÓS elszámolású, 12,5 KW teljesítményű NAPELEM RENDSZERREL látták el, mely bőven fedezi a villanyfogyasztást. A ház szigetelése az aljzatban 15 cm, a 30 cm-es Porotherm falazaton 20 cm-es grafitos hőszigetelés, a födémen 50 cm hőszigetelés. A nyílászárók EGYEDI GYÁRTÁSÚ, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, FA NYÍLÁSZÁRÓK, melyek mindegyike 3 rétegű üvegezéssel van ellátva. Ezeken hőszigetelt, MOTOROS ALUMÍNIUM REDŐNY van.    A házba belépve egy előszobába érkezünk. innen nyílik balra két hálószoba. A közlekedőből jobbra a tényleg HATALMAS NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA TÉRBE érkezünk. A MODERN, GÉPESÍTETT egyedi bútorral felszerelt, TÁGAS KONYHÁVAL szemben a nagyobb társaság számára is kényelmesen nagy étkező található, melynek folytatásaként az ÓRIÁSI NAPPALI helyezkedik el. Az étkező-nappali térből közvetlenül léphetünk ki a szintén NAGY TERASZRA. A nappaliból nyílik a külön WC és a tényleg tágas fürdőszoba.    A nappali végéből a harmadik hálószoba nyílik, amely a maga 32 m2-ével valóban kiválóan bútorozható, kényelmes életteret biztosít. A hálószobához egy JÁRHATÓ GARDRÓB csatlakozik, mely igény szerint fürdőszobává alakítható. A ház folytatásaként a 40 m2-es garázs található, melyet lakószobának alakítottak ki, de garázsként egyaránt használható. Az udvaron egy fedett kocsibeálló is rendelkezésre áll.     A vásárláshoz CSOK PLUSZ, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető. NÉZZE MEG a virtuális sétát is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a házban!  https://my.matterport.com/show/?m=omKQXrhYFgD                                          TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!          HÍVJON, hogy Öné legyen ez a KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, ENERGIATAKARÉKOS INGATLAN! Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
A++
Napelem:
Van
villany
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
internet
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY