Eladó ház Markaz, tópart 63 nm
Eladó ház Markaz, tópart 63 nm
Eladó ház Markaz, tópart 63 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7901565
Referenciaszám: M260835
Frissítve: 16 napja

Markaz eladó családi ház 2 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
555 556 Ft/m²
63 m²
Alapterület
402 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Heves megyében a Mátra lábánál, a Markazi tó-tól 30 méterre , egy 63 m2-es, 2 szoba + amerikai konyhás nappalival rendelkező nyaraló tetőtérbeépítéssel, 402 m2 telken. Az épület teljes felújítása elkezdődött, várható befejezés: 2024. május. A földszint 40,63 m2, melyhez csatlakozik a 36,05 m2 terasz. A tetőtér 22,68 m2, 5 m2 erkéllyel. Az épület vegyes falazatú (tégla és szilikát), 12 cm-es szigetelést és krémszínű drayvit vakolatot kap. A lábazat középszürke. Az antracit színű beton cseréptető párazáró fóliával és szigeteléssel. Porszórt, alumínium ereszcsatorna, barna színben. Műa. 3 rétegű hőszigetelt ablakok szúnyoghálóval felszerelve. A helyiségeket járólap, vinyl padló és laminált parketta borítja. A fűtés 2 db klímával és norvég panellel megoldott. Házi vízművel rendelkezik, mely az ivóvízen kívül a teljes vízszükségletet biztosítja, fürdéshez, wc használatához, mosáshoz. Melegvízről villany bojler, a főzésről villanytűzhely gondoskodik. Az ár tartalmazza a konyha-és fürdőszobabútort. A ház mellett épül 5 m2 fedett, fűthető tároló. A kocsibeálló járólapozva, az udvar többi része füvesített. A zárt telek kiváló kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyóknak. Lenyűgöző környezet, pazar kilátás, sokszínű növény-és állatvilág. A horgászok paradicsoma, jó szomszédok társaságában. Akár állandó lakhelynek is megfelelő. Személyautóval és autóbusszal egyaránt jól megközelíthető, Domoszló irányából is. Ha felkeltette érdeklődését, hívjon! Már most foglalható! A munkafolyamatról további képeket szolgáltatok.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1988
Erkély:
5,1 m²
Terasz:
36,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
összkomfortos
világos
erkély
terasz
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balóné Szolner Zsuzsanna Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balóné Szolner Zsuzsanna Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY