Eladó ház Marcali, Balatontól 15 km, két generációs családi ház 165 nm
Eladó ház Marcali, Balatontól 15 km, két generációs családi ház 165 nm
Eladó ház Marcali, Balatontól 15 km, két generációs családi ház 165 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7551241
Referenciaszám: 3544_807
Frissítve: 6 hónapja

Marcali eladó családi ház 2+1 fél szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
333 333 Ft/m²
165 m²
Alapterület
1900 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legfrissebb kínálatunk a Balatontól 15 km-re! Marcali külső városrészében idén részben felújított, egyszintes, kétgenerációs családi ház! A 70-es években épült főépület bővítésre került egy tágas amerikai konyhás nappalival és egy külön lakrésszel. A jelenleg 165 m2-es ingatlan helyiségei: Amerikai konyhás nappali, közlekedő, 2,5 szoba, tágas fürdőszoba káddal, tusolóval és mellékhelyiséggel, valamint külön kazánház, illetve pince is van a főépület alatt. Saját bejáratról megközelíthető 25 m2-es apartman, amelyben amerikai konyhás nappali, fürdőszoba tusolóval került kialakításra, a befejezési munkálatok még folynak. A felújítás során: teljes víz-, villanyvezeték csere, új burkolatok a konyhában, fürdőszobában kerámia, a szobákban laminált parketta. Továbbá új a konyhabútor, kazán, műanyag, dupla üveges nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. A fotókon látszik, hogy még folyamatban van pár helyiségnél a felújítás, illetve a ház külsejének a befejezése. A hő leadását vegyes tüzelésű kazán biztosítja, illetve cserépkályha, amely hamarosan teljesen elkészül. Napelem bekötése folyamatban. Melegvízet mindkét lakrészben külön villanybojler látja el. Az ingatlan összközművel ellátott: ipari áram bevezetve, víz, szennyvízcsatorna. Gáz az utcában van. Az 1900 m2-es főleg füvesített udvarból rálátás a kis falura, valamint ásott kút, 60 m2-es melléképület, dupla garázs. Bőven van hely, akár gazdálkodásra is! Ha felkeltette érdeklődését, ne habozzon hívjon………most!!! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek, lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY