Eladó ház Magyargencs 79 nm
Eladó ház Magyargencs 79 nm
Eladó ház Magyargencs 79 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7983196
Feltöltve: 2 hónapja

Magyargencs eladó családi ház 2 szobás: 13,3 millió Ft

13,3 millió Ft
168 354 Ft/m²
79 m²
Alapterület
859 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 38 600 Ft
Második évtől
52 678 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedvező lehetőség Magyargencsen! Felújításra váró, de hatalmas potenciállal rendelkező családi ház várja új tulajdonosát! Ez a tégla építésű, Kádár Kocka típusú ingatlan 79 m2 alapterülettel és 2 szobával rendelkezik. A stukatoros tetőszerkezete jó állapotban van, és vizesedés nyomát sem lehet felfedezni. Az ingatlant a jelenlegi tulajdonos már elkezdte felújítani, és a fürdőszoba már teljesen felújított állapotban várja az új lakókat. A ház praktikus elrendezése lehetővé teszi, hogy a két külön bejáratú szoba egymás mellett helyezkedjen el, ahogy az előszobából könnyedén megközelíthetők a konyha és a fürdőszoba is. A meghitt otthon hangulatához egy kályha gondoskodik a kellemes melegségről. Az ingatlanhoz tartozó 849 m2-es telek ideális helyszínt biztosít az álmai otthonának. Ezen a területen megtalálható a tégla építésű nyári konyha és a tároló is, melyek stabil tető- és statikai szerkezettel rendelkeznek. Az udvaron további lehetőségek várnak, hiszen itt található egy 38 m2-es és egy 52 m2-es melléképület is. Az ingatlan elhelyezkedése a falu főutcájának köszönhetően rendkívül frekventált helyen található. Ez az ingatlan kiváló kiindulópont lehet az álmai otthona megteremtéséhez. A gázszolgáltatás a telek határán található, így könnyedén csatlakoztatható, de az elektromos fűtés is kivitelezhető. Csak a képzeleted szab határt annak, hogy milyen gyönyörű otthont varázsolhatsz ebből az ingatlanból. Az ingatlant többek között olyan vásárlóknak is ajánlom akik szeretnék saját ízlésük szerint átalakítani és felújítani otthonukat. Az ingatlan kitűnő lehetőséget kínál azoknak, akik kreativitásukat szeretnék kibontakoztatni, és személyre szabott otthont szeretnének teremteni. Magyargencs egy bájos település, amely gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik. A falu nyugodt és barátságos légkört áraszt, amely ideális a családoknak és azoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától. A közösségi élet élénk és színes, és számos lehetőséget kínál a szabadidős tevékenységeknek. Magyargencs ideális helyszín azok számára, akik szeretik a természetet és a vidéki életet. Körülvéve a lenyűgöző tájjal, erdőkkel és dombokkal, itt megtalálhatod a békét és nyugalmat. Emellett könnyű hozzáférést biztosít a környékbeli látnivalókhoz és turisztikai helyszínekhez is. Az ingatlanra Falusi CSOK támogatása irodánkon keresztül megoldott! OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon bizalommal és lépjen közelebb álmai otthonához!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY