Eladó ház Magyaratád 85 nm
Eladó ház Magyaratád 85 nm
Eladó ház Magyaratád 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8072569
Referenciaszám: M271905
Frissítve: 17 napja

Magyaratád eladó családi ház 2+1 fél szobás: 19,7 millió Ft

19,7 millió Ft
231 765 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1601 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 174 Ft
Második évtől
78 026 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy varázslatos otthon Magyaratádon, mely egy békés kis településen fekszik, mégis közel Kaposvárhoz. Ez a gyönyörű, 90m2-es ház minden igényt kielégít, és tökéletes választás mindazoknak, akik nyugodt környezetben szeretnék élvezni az életet. A ház kényelmesen elosztott 2 hálószobával és egy fél szobával, mely tökéletes lehet irodának vagy vendégszobának. A modern műanyag nyílászárók biztosítják a természetes fény áradását minden helyiségbe. A komfortot a frissen telepített, mindössze egy éves gáz cirkó fűtés garantálja, így a hideg téli napokon is kellemesen meleg maradhat otthonában. A kert egy kis paradicsom a földön, területe 1000m2, tele gyümölcsfákkal, ahol a nyári napokat lehet boldogan tölteni. Az ingatlan egy csendes utcában helyezkedik el, távol a városi zajtól, de mégis közel mindenhez. Az igai gyógyfürdő csupán pár perc autóútra található, így könnyedén elérheti az egészséges kikapcsolódás lehetőségét. A falusi CSOK lehetőségével könnyebbé válik az ingatlan megvásárlása, így még vonzóbb lehet ez a remek lehetőség az új otthon megszerzésére. A házat egy tágas, fedett terasz teszi teljessé, ahol barátokkal és családdal tölthet kellemes estéket, vagy egyszerűen csak élvezheti a csendes kert látványát. Ha Ön is álmodik egy olyan otthonról, melyben a modern kényelem és a vidéki nyugalom tökéletes harmóniát alkot, akkor ne habozzon! Ez az ingatlan mindent megad, amire vágyik. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a különleges lehetőséget! *Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY