Eladó ház Mágocs 90 nm
Eladó ház Mágocs 90 nm
Eladó ház Mágocs 90 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7709968
Referenciaszám: 162384
Feltöltve: 16 napja

Mágocs eladó családi ház 2 szobás: 8,2 millió Ft

8,2 millió Ft
10 905 Ft/m²
90 m²
Alapterület
752 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 23 798 Ft
Második évtől
32 478 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162384 BO azonosítójú mágocsi Családi ház. Mágocs csendes utcájában eladó 2 szoba, konyha, fürdő-wc, kamra kialakítással lévő családi ház. A házhoz füvesített udvar tartozik, melyből kellemes  pihenőhelyet lehet kialakítani családi-baráti rendezvényekhez.  A ház felújításra szorul, de kisebb átalakítással rövid idő alatt lakhatóvá tehető. A tetőszerkezete használható állapotban van, régi cserép burkolattal van ellátva. A csatorna nemrég került kicserélésre.  A házban külön kamra is található, mely a zárt folyosó végében kapott helyet. Rendezett, idős ember által jól karban tartott, bár 2 éve nem lakott családi ház keresi akár új házasok vagy családot alapítani szándékozó lakóit. Falusi CSOK, kedvező hitel lehetőség adott az ingatlan vásárlásához.  Szoba - 24 m2 és 19 m2 nappali - 15 m2 Konyha - 9 m2 előszoba - 15 m2 fürdő/wc - 2,7 m2 kamra - 4,4 m2 folyosó - 16 m2   Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat! Amennyiben a #162384 BO azonosítójú, mágocsi eladó Családi ház vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN! Már megtalálta vagy még keresi „álmai otthonát”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? Ne járjon bankról bankra! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Családi ház finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. CSOK-kal és Babaváró hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal! Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Károly Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 290 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Károly Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 290 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY