Eladó ház Lovas 60 nm
Eladó ház Lovas 60 nm
Eladó ház Lovas 60 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7963452
Referenciaszám: HZ044783-4564914
Frissítve: 4 napja

Lovas eladó családi ház 3 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
1 583 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
743 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lovason panorámás, kétszobás ház csendes helyen eladó! A 743 m2-es szép, parkosított telken elhelyezkedő 60 m2-es házban előszoba, jól felszerelt konyha, tágas étkező-nappali, két hálószoba és zuhanyzós fürdőszoba található. A könnyűszerkezetes ház minden oldalról szigetelt (padlóban 12 cm, a födémben 15 cm, a tetőben 15 cm, a falazatban pedig 25 cm), az ablakok 3 rétegű üvegezéssel rendelkeznek. A fa tűzelésű hangulatos Edilkamil típusú kályha az egész házat befűti, de ha ez nem elég akkor a 3,5 kW wifivel irányítható hűtő-fűtő klíma, a két hálószobában infrapanel valamint a fürdőben padlófűtés is segít az ideális hőmérséklet kialakítását. A házat tulajdonosa bármikor szemmel tudja tartani a házat az internettel működő kamera segítségével. A 14 m2-es fedett teraszról szép kilátás nyílik a Tihanyi félszigetre. Az udvarban a nyári sütögetéshez kemence, a szerszámoknak egy fából készült szerszámtároló, valamint gyümölcsfák (barack, szilva, alma), emellett 30 tő csemegeszőlő, málna, szeder, eper és levendula található. Lovas a Balaton északi partján, a Királykút völgyének kapujában fekszik. Közvetlen szomszédai Paloznak, Felsőörs és Alsóörs. Nyugaton az Öreghegy és a Kishegy szőlőskertjei övezik. Az északi part egyik legjelentősebb városa, az egyik legnépszerűbb üdülőhelye Balatonfüred csupán 6 km-re található. További információkért és megtekintésért hívjon, vagy küldjön e-mailt. Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
csendes
alacsony közös költség
hőszigetelt
klíma
kandalló
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Zsolt Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Zsolt Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY