Eladó ház Litér 85 nm
Eladó ház Litér 85 nm
Eladó ház Litér 85 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7972459
Referenciaszám: HZ079883
Frissítve: 10 napja

Litér eladó családi ház 3 szobás: 47,49 millió Ft

47,49 millió Ft
558 706 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1221 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 137 828 Ft
Második évtől
188 095 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LITÉR CSENDES RÉSZÉN ELADÓ CSALÁDI HÁZ GARÁZZSAL, MELLÉKÉPÜLETEKKEL!Az 1221 m²-es, összközműves, szépen gondozott telken található ingatlan jelenleg előszobával, konyha-étkezővel, fürdőszobával, kamrával és két nagy szobával rendelkezik. Mindemellet rendelkezésre áll külön bejárattal egy GARZONNAK kialakítható lakrész is! A telken található KOCSIBEÁLLÓ, GARÁZS, valamint melléképületek, melyek akár tárolásra, akár üzleti tevékenységre vagy állattartásra is megfelelnek. A telek végén lévő gyümölcsfák és szőlő mellett KONYHAKERT kialakítható.A HÁZ ELSŐ TULAJDONOSA UTÁN keresi új gazdáját. Folyamatosan karbantartott állapotnak örvend, lakható, költözhető állapotban van, de a belső tere már igényli a felújítást/korszerűsítést. Statikailag, szerkezetileg tökéletes állapotban van, tetőszerkezete szép. A nyílászárók cseréje részben megtörtént, redőnyök felszerelésre kerültek.A gázkazán mellett vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll az otthon melege biztosítása érdekében.AZ INGATLAN TEHERMENTES, KIÜRÍTETT ÁLLAPOTBAN VAN, HAMAR BIRTOKBA VEHETŐ.Litér kitűnő lokációban található, Veszprém és a Balaton is 10 percen belül elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY