Eladó ház Lesencefalu 52 nm
Eladó ház Lesencefalu 52 nm
Eladó ház Lesencefalu 52 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8010098
Feltöltve: 1 hónapja

Lesencefalu eladó családi ház 2 szobás: 25 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
24,81 millió Ft
477 110 Ft/m²
63 452 EUR
1 220,23 EUR/m²
52 m²
Alapterület
1417 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma
Nagy lehetőségek, a kicsi házban!! Eladóvá vált ez a csodálatos adottságokkal rendelkező 1417nm-es területen fekvő, 52nm-es családi ház, Lesencefalu csendes, nyugodt utcájában a Balatontól 8 km-re Tapolcától 10 km-re. A ház vegyes falazatú: vályog, tégla valamint ytong. A hasznos alapterület növelhető, ugyanis igény szerint hátrafele bővíthető. Jelenleg egy hatalmas, világos nappali, konyha-étkező, egy fürdő, Wc, kamra és egy szoba alkotja a ház helyiségeit. 2017-től folyamatos felújítás alatt van. Eddig a régi nyílászárók jó minőségű műanyag nyílászárókra lettek cserélve. Szigetelt aljzat betont, új burkolatokat kapott. A villamos, víz, szennyvíz teljes mértékben felújításra, modernizálásra került. Ú tetőszerkezet, födém szigetelés( 20cm Üveggyapot), gerenda közi szigetelés ( szoba fölött) 10 cm kőzeg gyapot. Ú fűtési rendszer került kiépítésre, amely egy meleg levegő elvezetésű kandallóval lett megoldva. A kandalló kellemes hangulatot teremt a nappaliban, miközben a teljes ház melegéről gondoskodik. A ház alatt pince található, mely zöldségek, gyümölcsök, befőttek tárolására alkalmas. A ház külső pucolása, színezése az új tulajdonosra vár. A telken szőlő ( melynek 90%-a otelló, nagyon keresett fajta a környéken, bő termő, igénytelen, minimális odafigyelést igényel) eddig gondozottan, karbantartva várja új gazdáját. Több gyümölcsfa, fatároló és kisebb állatok tartására alkalmas melléképület van a ház mögött. Az ingatlan tehermentes, nagyon rövid idő belül költözhető. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
étkező
kamra
pince
melléképület
kábeltévé
internet
bútorozatlan
vízórás
kandalló
parkettás
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 722 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 722 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY