Eladó ház Lepsény 57 nm
Eladó ház Lepsény 57 nm
Eladó ház Lepsény 57 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8072855
Referenciaszám: HZ014570
Frissítve: 18 napja

Lepsény eladó családi ház 1 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
431 468 Ft/m²
57 m²
Alapterület
1517 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lepsény csendes utcájában, kedves szomszédok között eladó egy frissen felújított 1 szoba, Amerikai konyha nappalis, fürdő szobás lakóház!A házikót tágas terek jellemzik, DNY-i fekvésének köszönhetően világos!A felújítás a ház szinte minden részét érintette. Tetőszerkezet és héjazat, nyílás zárók, belső átalakítás, új víz, villany, szennyvíz hálózat, természetesen új burkolatok, álmennyezet kialakítása a nappaliban, melyet az ebben elrejtett spot lámpák világítanak meg!Fürdőszoba újonnan lett kialakítva, sarokkáddal. A háznak ezen részén van egy kis elmaradt munka, a kád körűl csempézni kell, egy kis részen pedig még vakolni, festeni.Konyha kialakítása megtörtént, az új konyhabútor stílusát új tulajdonosa álmodhatja meg!Az épület szigetelt, vakolt, az új tulajdonosra már csak a szín kiválasztása maradt!A ház termés kő alapra épült, falazata vegyes, részben tégla, részben vályog tégla, belső válasz falak vályogból, az újak Y-tongból épültek.A ház melegéről kandalló kályha és fűtő panelek gondoskodnak, melegvízet egy 80 literes villany boiler biztosítja.Kertben található egy ásott kút, kert rendezés folymatban van, termőföldet már szállítottak a telekre.A ház kürül az udvar le van kerítve, a telek hátró része jelenleg cserjés, de rendezett.Ha olyan otthont keres, ahová gyorsan be tud költözni, ez az ingatlan Önre vár!Szinte azonnal költözhető, birtokba adás akár nagyon rövid időb belűl megtörténhet.Bővebb információ és megtekintés kapcsán várom megtisztelő hívásukat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burján Jennifer Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burján Jennifer Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY