Eladó ház Lenti 160 nm
Eladó ház Lenti 160 nm
Eladó ház Lenti 160 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8017891
Referenciaszám: HZ012336
Frissítve: 8 napja

Lenti eladó családi ház 4 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
237 500 Ft/m²
160 m²
Alapterület
861 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 286 Ft
Második évtől
150 508 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lenti peremkerületén családi ház eladó!Eladásra kínálom Lenti központjától 5 percre található, 160nm-es, kétszintes családi házat.Az ingatlan kiváló lehetőséget kínál, hogy a saját elképzeléseid alapján megvalósítsd az új otthonodat.Per, teher és igény mentes, így kifizetés után azonnal birtokba vehető.Ideális lehetőség akár több generációs otthonnak is.Az ingatlanhoz kapcsolódik egy külön lakrész, fürdőszobával, lakó térrel, háló résszel melyben cserépkályha biztosítja a meleget.Az épület ezen részén ipari áram került felszerelésre.Az ingatlanhoz tartozik egy 861nm-es udvar, valamint egy önálló garázs is.Lenti egy varázslatos kisváros a délnyugat-magyarországi régióban, mely a természet szépségével és számos kulturális látnivalóval büszkélkedik. A város központjában található Lenti Termálfürdő és Szent Miklós Templom igazi kincseknek számítanak a régióban. A város és környéke pezsgő kulturális élettel rendelkezik, és számos rendezvénynek és fesztiválnak ad otthont egész évben. Az ingatlan közelében található Sárberki horgásztó pedig a természetkedvelők paradicsoma, ahol a szabadidő kellemes kikapcsolódást ígér.Vásárló ügyfeleinknek teljes körű, ingyenes hitel ügyintézéssel, kedvező díjazású ügyvéddel nyújtunk segítséget.Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Roxána Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 127 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Roxána Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 127 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY