Eladó ház Legénd 240 nm
Eladó ház Legénd 240 nm
Eladó ház Legénd 240 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7925582
Referenciaszám: 702600232
Frissítve: 16 napja

Legénd eladó családi ház 5 szobás: 65,5 millió Ft

65,5 millió Ft
272 917 Ft/m²
240 m²
Alapterület
2465 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 190 098 Ft
Második évtől
259 428 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nógrád megye déli részén, a Cserhát dombjai között lévő Legénd településen eladó kétszintes, nagyon jó elrendezésű családi ház. A ház 1998-ban, 2465 nm-es telekre téglából épült, kívül 5 cm-es szigetelést kapott. Tetőszerkezete beton födémes, agyag cserép fedéssel. A földszinten előszoba, folyosó, étkezős konyha, nappali, 2 szoba, fürdőszoba és kamra található. A szobák laminált laposak, a többi helyiség járólapos. A nappaliból falépcsőn jutunk az emeletre, ahol előszoba, 3 szoba, étkezős konyha, mosókonyha és fürdőszoba van. A szobák itt padlószőnyegesek, a többi helyiségek szintén járólaposak.  Az alsó szinten a fürdőszoba kádas , a felső szinten kabinos.  Az ingatlan összközműves, a nyílászárók fából vannak- A meleg vizet gázbojler biztosítja.  A melegről gázcirkó , valamint vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.  Az épület mellett garázs található, valamint  kerti sütögető, befejezésre váró kemence,fedett autóbeálló,és gazdasági ólak is helyet kaptak. A kertet gyümölcsfák, díszcserjék, különböző növények díszítik, melyek öntözése , fúrt kútból megoldható. A telek mellett található 3800 nm-es külterületi rét, mely benne van az árban.  Legénd az Árpád-korban alapított község-  A település megközelíthető a 2-es főúton Nézsán keresztül- Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY